• 05-10-2014, 14:59:53
    İktisat Mezunu, Yönetim Ekonomisi alanında yüksek lisans yapmış Kadın makaleciden makale hizmetimiz yeniden aktiftir. Üniversite döneminde yazdığı yazılardan referanslarımız aşağıdadır. 100 kelime taban fiyat 10TL den iş alımımız aktiftir. İmla kurallarına son derece dikkat eden yazar arkadaşımız uzmanlığı olmayan konuyu araştırıp siz değerli forum üyeleri için kalemini kullanmaktadır.

Bizim bir iddiamız var. Belki bu forumda en çok para kazanan yazarlar olmasak da bu forumda en iyi iş çıkaran yazarları olmak !

------ Para bir şekilde kazanılır, memnuniyetinizi sağlarsak bu devamlı olur. Amacımız bu! ------

Referanslar

metseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Toplu iş alımı yaptım. Defalarca çalıştım seo uyumlu çok güzel işler teslim ediyor değerli arkadaşlarım. Herkese tavsiye ederim.
    Gandak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dürüst ve güvenilir biri 50 adet makale zamanında sorunsuz bir şekilde teslim etti.
    Baha1984 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar İşi Vermeden Çok Tereddüt Etmiştim Sanki Bir Heves Var 2 Makaleden Sonra Kırılacak Gibi Gözüküyordu.. Bir Şans vermek için 400 Kelimelik 10 Makale Verdim.. Teslimat Gününden Önce Teslim Etmesiyle Şaşırdım.. Ardından Makaleleri Okuyunca.. Yanıldığımı Anladım.. Gerçekten Çok Kaliteli İşler Yapmış Arkadaş.. Tekrardan Teşekkür Ederim..
    Eyce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşla iki kere çalışılmıştır. Uzunca süre çalışmaya devam edeceğiz gibi görünüyor.
    ozan0810 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bir insan hem yardımsever hemde profesyonel olabilirmi? evet olabilir,cidden devamlı çalışabileceğiniz bir arkadaş,kesinlikle referans olurum kendisine,emeğinize sağlık.
    uzayli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    toplam 40 tane makale yazdırdım ve çok iyi bir iş çıkardılar. herkese tavsiye ediyorum.
    sandox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    A kalite işini yapan ve çok kısa sürede işi teslim etti, ilgili bir arkadaş herkese tavsiye ederim
    PuSLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güvenilir bir insan tavsiye ederim. Makaleler zamanında alındı ve hoşuma gitti. Kısmetse devamlı çalışıcağız. Tesekkurler yardımlarınızdan dolayı parmaklarınız dert görmesin
    seouzmani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaliteli ve özgün birçok makale alımı yapıldı. Sözünde duran,güvenilir kişilerle çalışmaktan mutlu olduk. Ve çalışmaya da devam ediyoruz. Teşekkürler.
    scelebi1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    makale şiparişi verilmiş olup zamanında teslim alınmıştır.
    makaleler akıcı, anlaşılır ve bilgi içermektedir.
    teşekkür ederim. iyi iş çıkmıştır.
    intel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sağlam makale yazıyor özeniyor. Tavsiye ederim kendisini...
    North adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    20 adet makale siparişi verdim kısa sürede teslim edildi. bu konuda deneyimli ve titiz olarak çalışmasından ötürü teşekkür ediyorum. güvenebilir sorunsuz bir şekilde alış veriş yapabilirsiniz.
    SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her ne kadar kendileri yeni olsalar da, oldukça deneyimli ve özenli hizmet sunuyorlar. Umarım plânladığınız şekilde ilerlersiniz içerik üretimi sektöründe...
    Creabox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    iş verildi hemen teslim edildi güvenilir ve hızlı yazar.
    BatuhanY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İş verildi teslim edilir zamanında teslim güzel iş teşekkürler
    oalatumur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    duzenlı makale konusunda anlaşıldı, ilgili ve sözünde duran bir arkadaş
    forumda az rastlanır cinsten insanlardan, çalışmakta fayda var
    fenabiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    iş verdildi.söyledigi sürede eksiksiz sorunsuz teslim etti ellerine sağlık.anlayışlı ve işinin ehli bir arkadaş.
    (Kelime başı 0.01tl ücret olan standart, yazılacak makala öncesi yapılan ön araştırma, ve makalenin aciliyeti gibi durumlardan etkilenmektedir.)
  • 05-10-2014, 15:04:34
    blacktalba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar, kelime bazına 0,02 TL ücret ile makale yazmaktayız. Üniversite öğrencisi iki arkadaş olup, makalelerinizi el ile %100 özgün olarak kaleme alıyoruz. Ücreti biraz fazla bulabilirsiniz ancak emin olun buna değecek. Standart olarak 100 kelimeden oluşan 1-19 makale siparişinizi 24 saat içerisinde, 20-39 makale siparişlerinizi ise 48 saat içerisinde teslim etmekteyiz.

İşimizi büyük bir titizlik ile yapıyoruz, bize vermiş olduğunuz anahtar kelimelerinizi büyük bir titizlik ile okuyucuların dikkatini çekeceği noktalara yerleştiriyoruz. Makalelerinizde imla ve noktalama kurallarına büyük bir titizlik ile dikkat ediyoruz. Bunların yanı sıra, özgünlüğümüze çok güveniyoruz ve size şöyle bir teminat sunuyoruz, aldığımız siparşlerde özgün olmadığımız herhangibir makalemizi görmeniz takdirde o makaleler için ödediğiniz paranızı iade edip, sizin için yazmış olduğumuz makaleleri sizlere hediye ediyoruz.
    Merhaba 10 adet filmsitesi icin 300 400 kelimelik makale fiyatınızı yollarmısınız ?
  • 05-10-2014, 15:14:29
    Baha1984 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba 10 adet filmsitesi icin 300 400 kelimelik makale fiyatınızı yollarmısınız ?
    P.m gönderildi Baha Bey.
  • 05-10-2014, 19:19:00
    Referans olması açısından kısa bir süreliğine kelime fiyatını 0.01tl ye gerilettik. Güvenin, memnun kalacaksınız. İşinizi profesyonellere yaptırın.
  • 10-10-2014, 13:37:15
    Pm atıldı, cevap bekleniyor.
  • 10-10-2014, 13:39:44
    Üyeliği durduruldu
    hangi alanlarda iyisiniz?
  • 10-10-2014, 17:10:05
    olcaytd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hangi alanlarda iyisiniz?
    Merhabalar Olcay Bey,

Sağlık alanında uzman bir makalist arkadaşımız var bu alanda çok iyiyiz. İnşaat, teknoloji,spor,ekonomi,oyun,sinema alanları iddialı olduğumuz sahalar. Bunların yanında da her alanda makale kaleme alırız. Verilen işin büyüklüğü doğrultusunda o alanda ufak çapta bir Ar-Ge çalışması hazırlıyoruz. İçiniz rahat olsun, paranızı hak etmiyorsak almıyoruz
  • 10-10-2014, 21:09:50
    Üyeliği durduruldu
    iş verildi hemen teslim edildi güvenilir ve hızlı yazar.
  • 12-10-2014, 00:08:20
    Kurumsal PLUS
    İş verildi teslim edildi zamanında teslim güzel iş teşekkürler