İktisat Mezunu, Yönetim Ekonomisi alanında yüksek lisans yapmış Kadın makaleciden makale hizmetimiz yeniden aktiftir. Üniversite döneminde yazdığı yazılardan referanslarımız aşağıdadır. 100 kelime taban fiyat 10TL den iş alımımız aktiftir. İmla kurallarına son derece dikkat eden yazar arkadaşımız uzmanlığı olmayan konuyu araştırıp siz değerli forum üyeleri için kalemini kullanmaktadır.

Bizim bir iddiamız var. Belki bu forumda en çok para kazanan yazarlar olmasak da bu forumda en iyi iş çıkaran yazarları olmak !

------ Para bir şekilde kazanılır, memnuniyetinizi sağlarsak bu devamlı olur. Amacımız bu! ------

Referanslar

metseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplu iş alımı yaptım. Defalarca çalıştım seo uyumlu çok güzel işler teslim ediyor değerli arkadaşlarım. Herkese tavsiye ederim.
Gandak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dürüst ve güvenilir biri 50 adet makale zamanında sorunsuz bir şekilde teslim etti.
Baha1984 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar İşi Vermeden Çok Tereddüt Etmiştim Sanki Bir Heves Var 2 Makaleden Sonra Kırılacak Gibi Gözüküyordu.. Bir Şans vermek için 400 Kelimelik 10 Makale Verdim.. Teslimat Gününden Önce Teslim Etmesiyle Şaşırdım.. Ardından Makaleleri Okuyunca.. Yanıldığımı Anladım.. Gerçekten Çok Kaliteli İşler Yapmış Arkadaş.. Tekrardan Teşekkür Ederim..
Eyce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla iki kere çalışılmıştır. Uzunca süre çalışmaya devam edeceğiz gibi görünüyor.
ozan0810 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir insan hem yardımsever hemde profesyonel olabilirmi? evet olabilir,cidden devamlı çalışabileceğiniz bir arkadaş,kesinlikle referans olurum kendisine,emeğinize sağlık.
uzayli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
toplam 40 tane makale yazdırdım ve çok iyi bir iş çıkardılar. herkese tavsiye ediyorum.
sandox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A kalite işini yapan ve çok kısa sürede işi teslim etti, ilgili bir arkadaş herkese tavsiye ederim
PuSLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenilir bir insan tavsiye ederim. Makaleler zamanında alındı ve hoşuma gitti. Kısmetse devamlı çalışıcağız. Tesekkurler yardımlarınızdan dolayı parmaklarınız dert görmesin
seouzmani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaliteli ve özgün birçok makale alımı yapıldı. Sözünde duran,güvenilir kişilerle çalışmaktan mutlu olduk. Ve çalışmaya da devam ediyoruz. Teşekkürler.
scelebi1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makale şiparişi verilmiş olup zamanında teslim alınmıştır.
makaleler akıcı, anlaşılır ve bilgi içermektedir.
teşekkür ederim. iyi iş çıkmıştır.
intel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağlam makale yazıyor özeniyor. Tavsiye ederim kendisini...
North adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 adet makale siparişi verdim kısa sürede teslim edildi. bu konuda deneyimli ve titiz olarak çalışmasından ötürü teşekkür ediyorum. güvenebilir sorunsuz bir şekilde alış veriş yapabilirsiniz.
SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ne kadar kendileri yeni olsalar da, oldukça deneyimli ve özenli hizmet sunuyorlar. Umarım plânladığınız şekilde ilerlersiniz içerik üretimi sektöründe...
Creabox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş verildi hemen teslim edildi güvenilir ve hızlı yazar.
BatuhanY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş verildi teslim edilir zamanında teslim güzel iş teşekkürler
oalatumur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
duzenlı makale konusunda anlaşıldı, ilgili ve sözünde duran bir arkadaş
forumda az rastlanır cinsten insanlardan, çalışmakta fayda var
fenabiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş verdildi.söyledigi sürede eksiksiz sorunsuz teslim etti ellerine sağlık.anlayışlı ve işinin ehli bir arkadaş.
(Kelime başı 0.01tl ücret olan standart, yazılacak makala öncesi yapılan ön araştırma, ve makalenin aciliyeti gibi durumlardan etkilenmektedir.)