• 24-03-2014, 19:37:25
    Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam ben kendi özel reklam verenlerimden biliorum. Bir tanesi estetikçi benim 1 kelimelerime 50 kuruşla 75 kuruş arası veriorkiş benim 1000 küsür kelimem bu alanda birinci ve benim ortalama aldığım tık 0.12 kuruş. Ayrıca başka bir reklam verenim var en az biz verioruz googleye dior kaç yıllık adworscu en iyi fiyatları belirlior ve o bile 25-30 kuruş veriyor ki onun yarısını alamıyorum hani %68 yayıncı payı? Kim takip edebiliyor adsenseyi bir tananeniz alına reklamın ahngi sitelerde döndüğünü ve ne kadar para alınıp yayıncılara ne verildiğini görebilior? Komik olaran dolarken 0.12 dolardı gösterirmim hitimden dolayı azdı ama ortalamam %1.5 dı şimdide % 1.5 ama bu sefer 12 kuruş korkarım hitim 4-5 katına çıkınca 0.6 hatta 0.3 e kadar düşecek Şaka bi yana hitim az oluor kazanç aynı hitim çok oluor gene kazanç aynı 10k hit arasında kazançta hiçmi oynama olmaz? 25k hitlede aynı kazan 35 k hitlede şaka gibi
    Sonuna kadar katılıyorum.
  • 24-03-2014, 19:46:23
    HatayMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaşadığım durum bunun aynısı.
    Arkadaşlar Google amca eskiden devlete vergi vermiyordu şuan vergi mukellefi eee nerden alıyor türkiye vergileri google salak degil tabiki tl ye cevirip bizden kesti vergi masraflarını tıklamalarıda yarı yarıya düşürtü 100`ü aşkın sitem var günde 70 80 $ gelirim vardı şimdi ise hafta sonları 40 tl en fazla 60 tl hafta içi 20 30 tl kazanıyorum ve cok iyi biliyorum cok kişi yakında bu işleri bırakıcak benim internet üzerinde 100 lerce sitem var ve sadece domain register parası yıllık 3 bin lira ödüyorum ve bir sürü makına host parası ödüyorum bunlarıda senelik ödüyorum genelde şua internete yaptıgım yatırım olmasa hiç ugraşmıycam yatırım yaptım diye mecburen sitelerimle ilgilenmek zorundayım eskiden cok kişi 100$ para yapayım diye ugrasiyordu şuan o kişiler 200 tl yapamıyorlar her ay belirli miktarlarda atiyorum 100 dolar alan arkadaşlar şuan 200 tl yapamiyolar 1 sonraki ayı bekliyolar. Meraklanmayın bu millet twitır, facebook, ne bileyim youtubeyi desdekledikce bu webmasderler bir yere varamaz bakın görün zaten adsense yayınlarının cogu parasını youtube alıyor yakında şaşmayın facebook da google adsense reklamalrı yayınlarsa siz 1 tıkda 8 tl degil 2 kuruşları göremeyeceksiniz
  • 24-03-2014, 19:56:52
    Üyeliği durduruldu
    UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar Google amca eskiden devlete vergi vermiyordu şuan vergi mukellefi eee nerden alıyor türkiye vergileri google salak degil tabiki tl ye cevirip bizden kesti vergi masraflarını tıklamalarıda yarı yarıya düşürtü 100`ü aşkın sitem var günde 70 80 $ gelirim vardı şimdi ise hafta sonları 40 tl en fazla 60 tl hafta içi 20 30 tl kazanıyorum ve cok iyi biliyorum cok kişi yakında bu işleri bırakıcak benim internet üzerinde 100 lerce sitem var ve sadece domain register parası yıllık 3 bin lira ödüyorum ve bir sürü makına host parası ödüyorum bunlarıda senelik ödüyorum genelde şua internete yaptıgım yatırım olmasa hiç ugraşmıycam yatırım yaptım diye mecburen sitelerimle ilgilenmek zorundayım eskiden cok kişi 100$ para yapayım diye ugrasiyordu şuan o kişiler 200 tl yapamıyorlar her ay belirli miktarlarda atiyorum 100 dolar alan arkadaşlar şuan 200 tl yapamiyolar 1 sonraki ayı bekliyolar. Meraklanmayın bu millet twitır, facebook, ne bileyim youtubeyi desdekledikce bu webmasderler bir yere varamaz bakın görün zaten adsense yayınlarının cogu parasını youtube alıyor yakında şaşmayın facebook da google adsense reklamalrı yayınlarsa siz 1 tıkda 8 tl degil 2 kuruşları göremeyeceksiniz
    Son cümlenize katılmıyorum ama ondan öncesi oldukça mantıklı.
  • 24-03-2014, 19:58:54
    Bence abartılı mesajlar atıp insanları yanlış yönlendirenler var. Dolar kurunda iken TBM 0'07 idi şu an tl olarak 14'15 arası gidip geliyor. Doların yüksek olmasına aldanmayın arkadaşlar her mesaja itibar edip fikir değiştirmeyin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  • 24-03-2014, 20:05:02
    vBDesTabe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bence abartılı mesajlar atıp insanları yanlış yönlendirenler var. Dolar kurunda iken TBM 0'07 idi şu an tl olarak 14'15 arası gidip geliyor. Doların yüksek olmasına aldanmayın arkadaşlar her mesaja itibar edip fikir değiştirmeyin.

ben 14 15 degil 8 görsem havalara ucarım dolarken 8 di 6 ya indiginde deli oluyordum bu işede yeni başlamadım 6 senedir kesintisiz ödeme alıyorum

al sana örnek )

6.054

183

3,02%

0,03 TL

1,05 TL

6,34 TL

dolarla o mebla 1.5 kuruş bile etmiyor

bunalr gercekelr uydurma degil
  • 24-03-2014, 20:45:16
    Arkadaşlar reklam verenler artıyor. birincisi Sürekli olarak beyaz eşya tv telefon elbise. Vatan teknosa rodi vs dışında neredeyse nettei payı %20 lere geldi ee bu sitelerinde net sektöçrleri var. Şimdi yüksek kira giderleri eleman maliyetleri aracılar vs derken bir malın fiyatı real hatta %50 pahalıya kadar gelebiliyor örnek ben lg tv mi netten 2250 e aldım realde en düşük veren yer 3.000 bindi net insanlara korkunç derecede cazip gelmeye başladı. Özellikle yeni nesil herşeyi netten alır oldu eski *********** net firmaları ve güvensizlik minimuma inmeye başladı bundan 10 sene sonra kozmetikten tutunda iç çamaşırına kadar herşey nette olacak ve pazar payının %80 nini kaplıyacak şuanki duruma göre reklam verenlerin sayısı belkide 10 katına çıkacak.

Bir zamanların batmaz nokiası gibi Yerli sağlam reklam firmaları çıkabilirse ve reklamda güzel değerler kullanıcılara vermeye başlarsalar nokia gibi googlede pazarda eriyebilir benim umudum var yoksa google şuan 12 kuruş değilde 2 kuruş ortalama verirdi bize en iyi türk fişrması 5 kuruş veriyor oda tıkların yarısını saymıyor. Hoş onlara hak veriyorum doğru düzgün reklam verenleri yok zamanla reklam veren sayısı arttıkca olaylar farklı yerlere gelmeye başlayacaktır.

Şuanda kazanmak için imkansız olan bir durum tüm webmasterlerın googleyi protesto olarak reklam yayınlamayı çekmesi olabilirki burada googlenin sahibinden çok googleyi savunanlar varken zaten buda imkansız.

Son olarak nacizane önerim nette hayatta kalmak için marka olabilecek kullanıcıları sitenize katacak işler yapın

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:45:16 -->-> Daha önceki mesaj 20:22:58 --

vBDesTabe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

ilk tlye geçtiğindede senin gibi konuşuyordu insanlar şuana kadar sizi etkilememiş olması bundan sonra etkilemeyeceği anlamınada gelmez. Gerçi umarım etkilenmezsiniz. ben 0.12 dolar alıyordum şuan 10-14 kuruş arası değişiyor
  • 24-03-2014, 20:46:05
    Şu bi gerçekki nette ürün satan siteleri dikkalice kullanmak lazım kredi kartı vs bilgileri her sitede kullanmamamız gerekiyor örnegin gittigidiyor.com ile örneksitegidiyor.com da aynı ürünleri satıyor diyelim ama ornek site size ucuz verir ürünü gönderir kredi karti bilgilerinizi alır alır site 1 sene sonra kapanır kredi karti bilgileri onda olur ve bir vurgun yapar cekip gider

Ben ürün satan sitelerin reklamlarini sitemde kontrol ediyorum guvenmediklerimi engelli listesine ekliyorum benim sitemden o siteye gidip ben 16-20 kuruş kazanmaktansa böyle bi siteyi engeller milletin sorun yasamamasını isterim
  • 24-03-2014, 21:26:47
    paralar yatmayınca tabi sizin de kafa yandı millet net sektörünün geleceğini düşünmeye başladı muhabbet nereye kaymış ahahah
  • 24-03-2014, 22:11:39
    hrngndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    paralar yatmayınca tabi sizin de kafa yandı millet net sektörünün geleceğini düşünmeye başladı muhabbet nereye kaymış ahahah
    Benim param yatti guzel kardesim yurtdisinda oldugum icin. Bence senin kafan yanmis yarini bekle sonrasinda bi soguk su ic