Arkadaşlar Google amca eskiden devlete vergi vermiyordu şuan vergi mukellefi eee nerden alıyor türkiye vergileri google salak degil tabiki tl ye cevirip bizden kesti vergi masraflarını tıklamalarıda yarı yarıya düşürtü 100`ü aşkın sitem var günde 70 80 $ gelirim vardı şimdi ise hafta sonları 40 tl en fazla 60 tl hafta içi 20 30 tl kazanıyorum ve cok iyi biliyorum cok kişi yakında bu işleri bırakıcak benim internet üzerinde 100 lerce sitem var ve sadece domain register parası yıllık 3 bin lira ödüyorum ve bir sürü makına host parası ödüyorum bunlarıda senelik ödüyorum genelde şua internete yaptıgım yatırım olmasa hiç ugraşmıycam yatırım yaptım diye mecburen sitelerimle ilgilenmek zorundayım eskiden cok kişi 100$ para yapayım diye ugrasiyordu şuan o kişiler 200 tl yapamıyorlar her ay belirli miktarlarda atiyorum 100 dolar alan arkadaşlar şuan 200 tl yapamiyolar 1 sonraki ayı bekliyolar. Meraklanmayın bu millet twitır, facebook, ne bileyim youtubeyi desdekledikce bu webmasderler bir yere varamaz bakın görün zaten adsense yayınlarının cogu parasını youtube alıyor yakında şaşmayın facebook da google adsense reklamalrı yayınlarsa siz 1 tıkda 8 tl degil 2 kuruşları göremeyeceksiniz
Son cümlenize katılmıyorum ama ondan öncesi oldukça mantıklı.