Arkadaşlar reklam verenler artıyor. birincisi Sürekli olarak beyaz eşya tv telefon elbise. Vatan teknosa rodi vs dışında neredeyse nettei payı %20 lere geldi ee bu sitelerinde net sektöçrleri var. Şimdi yüksek kira giderleri eleman maliyetleri aracılar vs derken bir malın fiyatı real hatta %50 pahalıya kadar gelebiliyor örnek ben lg tv mi netten 2250 e aldım realde en düşük veren yer 3.000 bindi net insanlara korkunç derecede cazip gelmeye başladı. Özellikle yeni nesil herşeyi netten alır oldu eski *********** net firmaları ve güvensizlik minimuma inmeye başladı bundan 10 sene sonra kozmetikten tutunda iç çamaşırına kadar herşey nette olacak ve pazar payının %80 nini kaplıyacak şuanki duruma göre reklam verenlerin sayısı belkide 10 katına çıkacak.
Bir zamanların batmaz nokiası gibi Yerli sağlam reklam firmaları çıkabilirse ve reklamda güzel değerler kullanıcılara vermeye başlarsalar nokia gibi googlede pazarda eriyebilir benim umudum var yoksa google şuan 12 kuruş değilde 2 kuruş ortalama verirdi bize en iyi türk fişrması 5 kuruş veriyor oda tıkların yarısını saymıyor. Hoş onlara hak veriyorum doğru düzgün reklam verenleri yok zamanla reklam veren sayısı arttıkca olaylar farklı yerlere gelmeye başlayacaktır.
Şuanda kazanmak için imkansız olan bir durum tüm webmasterlerın googleyi protesto olarak reklam yayınlamayı çekmesi olabilirki burada googlenin sahibinden çok googleyi savunanlar varken zaten buda imkansız.
Son olarak nacizane önerim nette hayatta kalmak için marka olabilecek kullanıcıları sitenize katacak işler yapın
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:45:16 -->-> Daha önceki mesaj 20:22:58 --
Bence abartılı mesajlar atıp insanları yanlış yönlendirenler var. Dolar kurunda iken TBM 0'07 idi şu an tl olarak 14'15 arası gidip geliyor. Doların yüksek olmasına aldanmayın arkadaşlar her mesaja itibar edip fikir değiştirmeyin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ilk tlye geçtiğindede senin gibi konuşuyordu insanlar şuana kadar sizi etkilememiş olması bundan sonra etkilemeyeceği anlamınada gelmez. Gerçi umarım etkilenmezsiniz. ben 0.12 dolar alıyordum şuan 10-14 kuruş arası değişiyor