Merhaba arkadaşlar,
1 projem için kurulsal destek aramaya başladım malum Google'da SEO kelimesinde çıkan firmalar ve bilinen
SEO kelimesinde çıkan firmalar Reknova, Seohocası, 3,5 başı yada sonu seo ile biten firmalar Tamseo, seobilmemde vs vs
bide çıkamyan 2 firma Seozeo ve Marmaraweb.
bunların içinde bana en mantıklısı Reknova gibi geliyor, Seozeo zaten penguen 2.1'de çarpılmış ve kendini toparlayamadı aynı zamanda referanslarıda iyi değil.
Marmaraweb ise bilmiyorum ama herkez spamcı diyor. Seohocası ben bildim bileli SEO kelimesinde kasıyor onuda geçelim ekleyecek frmalar varmı sözde kurumsal değil ciddi kurumsal iş yapan
İpucu: Türkiyedeki en iyi kurumsal SEO firması kimdir
33
●4.918
- 20-03-2014, 12:51:58
- 20-03-2014, 13:03:28Üyeliği durdurulduYabancı şirketler ile çalışmak daha mantıklı gibi geliyor. Ama şu durum var bu adamlar Dolar ve Euro üzerinden işlem yaptıkları için çok fazla paranız gider. Ama size istediklerinizi verebilirler diye düşünüyorum
- 20-03-2014, 13:09:01teşekkürler adaşonlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

hocam Bodrum gelecem o zaman yanına ığrayam senin :=)dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam mantıklı aslındaOptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 20-03-2014, 14:12:16Hocam sizin sorunuz yanlış. SEO'nun kurumsalı olmaz, zira SEO yasal birşey değildir.
Tamamen dinamik verilere dayalıdır. Bu nedenle kurumsal seo firmasıda sitenize backlink ekler, kurumsal olmayan firmada.
Önemli olan kimin neyi nasıl yaptığıdır. Ve herşey önemlisi yatırdığınız parayı çıkartıp çıkartamadığınızdır. Yoksa kurumsal bir web firması seo falan ilgilenmez pek
- 20-03-2014, 14:13:57Üyeliği durdurulduMarmaraweb şu meşhur hacklink ci değil miydi ya ?