• 20-03-2014, 12:51:58
    Merhaba arkadaşlar,
    1 projem için kurulsal destek aramaya başladım malum Google'da SEO kelimesinde çıkan firmalar ve bilinen
    SEO kelimesinde çıkan firmalar Reknova, Seohocası, 3,5 başı yada sonu seo ile biten firmalar Tamseo, seobilmemde vs vs

bide çıkamyan 2 firma Seozeo ve Marmaraweb.

bunların içinde bana en mantıklısı Reknova gibi geliyor, Seozeo zaten penguen 2.1'de çarpılmış ve kendini toparlayamadı aynı zamanda referanslarıda iyi değil.

Marmaraweb ise bilmiyorum ama herkez spamcı diyor. Seohocası ben bildim bileli SEO kelimesinde kasıyor onuda geçelim ekleyecek frmalar varmı sözde kurumsal değil ciddi kurumsal iş yapan
  • 20-03-2014, 12:58:45
    Marmaraweb
  • 20-03-2014, 13:00:21
    Üyeliği durduruldu
    bodruma gel bizim döviz bürosuna , beraber seo yapalım.parayı oraya buraya kaptırmamıs oluruz

dipnot ; yabancı şirketlerde olabilir
  • 20-03-2014, 13:03:28
    Üyeliği durduruldu
    Yabancı şirketler ile çalışmak daha mantıklı gibi geliyor. Ama şu durum var bu adamlar Dolar ve Euro üzerinden işlem yaptıkları için çok fazla paranız gider. Ama size istediklerinizi verebilirler diye düşünüyorum
  • 20-03-2014, 13:09:01
    onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Marmaraweb
    teşekkürler adaş

dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bodruma gel bizim döviz bürosuna , beraber seo yapalım.parayı oraya buraya kaptırmamıs oluruz

dipnot ; yabancı şirketlerde olabilir
    hocam Bodrum gelecem o zaman yanına ığrayam senin :=)

OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yabancı şirketler ile çalışmak daha mantıklı gibi geliyor. Ama şu durum var bu adamlar Dolar ve Euro üzerinden işlem yaptıkları için çok fazla paranız gider. Ama size istediklerinizi verebilirler diye düşünüyorum
    hocam mantıklı aslında
  • 20-03-2014, 13:11:41
    Üyeliği durduruldu
    bu arada cok sık iş yaptıgım bir yabancı seo firması var , istersen onlardan fiyat alabilirim
  • 20-03-2014, 14:12:16
    Hocam sizin sorunuz yanlış. SEO'nun kurumsalı olmaz, zira SEO yasal birşey değildir.
    Tamamen dinamik verilere dayalıdır. Bu nedenle kurumsal seo firmasıda sitenize backlink ekler, kurumsal olmayan firmada.
    Önemli olan kimin neyi nasıl yaptığıdır. Ve herşey önemlisi yatırdığınız parayı çıkartıp çıkartamadığınızdır. Yoksa kurumsal bir web firması seo falan ilgilenmez pek
  • 20-03-2014, 14:13:57
    Üyeliği durduruldu
    Marmaraweb şu meşhur hacklink ci değil miydi ya ?
  • 20-03-2014, 14:15:30
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bence kendiniz öğrenerek yapın bunuda 4 5 tane site batırarak yapabilirsiniz sonrası seo da ileri düzey oluyor.Yani ileri düzeye doğru öğrenmeye başlıyorsunuz, site içi genelinde lsi felan.