Hazır ios uygulamasını Apple App Store da yüklemek için destek istiyorum.
Sahip olduğum forum sitem için Tapatalk ın hazırladığı BYO uygulamasını yüklemekte sorun yaşıyorum. bu konuda bana ücretli destek verecek arkadaş arıyorum.
istanbulda olursa tercihimdir.
lütfen pm atınız.
Hazır ios uygulamasını Apple App Store da yüklemek için destek
7
●639
- 19-03-2014, 01:17:39Bunu okudunuz mu? Bende ay sonunda bir uygulama yayınlayacağım bunu bulmuştum döküman olarak.krallen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-03-2014, 06:44:33sadece udid kaydı ile 2-3 senelik hesap parasını rahatlıkla çıkarabilir.
uygulamalarını ücretsiz olarak yayınlayıp içlerine reklamlar yerleştirerekte para kazanabilir. illa ücretli yayınlaması gerekmez. eğer ki tutan uygulamaları olursa o uygulamalarda yayınlayacağı adsense gibi reklamlardan da kazanıp ekstra kazanç sağlayabilir.
+
zaman zaman yapacağı güncellemeleri direk kendisi yükleyerek daha hızlı hareket edebilir. uygulamayı yayınlayan kişiyle yaşanacak olası problemde iş yaptığı kişi uygulamayı mağazadan silebilir, bu tür problemler oluşmaması adına ben kendisine tavsiyede bulundum. isterse dilediği gibi yine bir başkasına yükletebilir, ben orasına karışamam. - 06-05-2014, 23:59:09Yararlı bilgiler vermiş arkadaşlar teşekkür ediyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi