irc üzerinden dosya dosya indirmek hemde ücretsiz
15
●3.293
- 25-02-2014, 09:17:35Linux için wine ile mirc kullanmak yerine xirc gibi bir çok irc clientten birini de kullanabilirsiniz. Centos repodan da indirilebilir yanlış hatırlamıyorsam.
http://xirc.sourceforge.net/ - 25-02-2014, 14:28:35fena bişey ama takip etmek cok zor.Mesela 20 Gb altındaki hiç birşeyi göstermesin istesem bunu nasıl yaparım.
- 25-02-2014, 18:48:29Aslında burdaki olay şu mesela
bu komutu verdiniz zaman o bot içindeki dosyay ulaşıyorsunuz ve dosya.adi.tar olarak dosya iniyor Zebra botunu takip ederseniz eğer sürekli yeni paylaşımları var ama bu bazen #956 oluyor #22 oluyorAlıntı
Ben yazılımcı olsam hiç torrentle falan uğraşmazdım sonuçta torrentlerin ana kaynağı irc bunu herkez biliyor yazardım bir irc ile ilgili program en güzeli zaten birinci elden kaynak şimdi xdcc sitelerine pek güvenmeyin sonuçta irc dosya paylaşımı yapılan yer öyle bir yer ki w a r e z resmen amozon nehri gibi ne var ne yok akıyor
Üstat DİNÇER AYDOĞDU ben linux centosta malesef bu işlemi yapamadım mecbur windows kullanmak gerekiyor yani irc kurulmasına kuruluyor ayarlar falan hepsi oluyor ancak gel gelelim w a r e z odasına gireceğim komutu verince program donuyor yada hata veriyor siz malum yazılımcısınız olayı çözmeniz mümkün ancak malesef centosta wine destekli bu olay gerçekleşmiyor windowsta böyle bir sorun yok çatır çatır dosya iniyor
Bununla ilgili piyasda botlar var ancak hiç tavsiye etmem botları sistem tanıyınca direkt odadan banlanmanız an meselesi
Burda amacım bildiklerimi paylaşmak başka bilen varsa lütfen yazsın işi kavrayan yapar zaten kavrayamayan mölümölüm bakacaktır yazıya - 26-02-2014, 20:08:47Bir arkadaşımız irc ekranında yazıların çok hızlı aktığını söylemekte filtreleme imkanı yokmu diyor uzmanlara soruyoruz varmıdır
Bunu aşmak için ekranın video kaydını labilirsiniz bu sayede hiç bir dosyayı kaçırmazsınız bu bir öneri
Torrentte usenette sıkıntı ya ücretli yada yüklemek gerektiği için sorun arzediyor irc bedava tamamiyle