Aslında burdaki olay şu mesela

Alıntı
/ctcp [EWG]_{{Zebra}} xdcc send #2
bu komutu verdiniz zaman o bot içindeki dosyay ulaşıyorsunuz ve dosya.adi.tar olarak dosya iniyor Zebra botunu takip ederseniz eğer sürekli yeni paylaşımları var ama bu bazen #956 oluyor #22 oluyor

Ben yazılımcı olsam hiç torrentle falan uğraşmazdım sonuçta torrentlerin ana kaynağı irc bunu herkez biliyor yazardım bir irc ile ilgili program en güzeli zaten birinci elden kaynak şimdi xdcc sitelerine pek güvenmeyin sonuçta irc dosya paylaşımı yapılan yer öyle bir yer ki w a r e z resmen amozon nehri gibi ne var ne yok akıyor

Üstat DİNÇER AYDOĞDU ben linux centosta malesef bu işlemi yapamadım mecbur windows kullanmak gerekiyor yani irc kurulmasına kuruluyor ayarlar falan hepsi oluyor ancak gel gelelim w a r e z odasına gireceğim komutu verince program donuyor yada hata veriyor siz malum yazılımcısınız olayı çözmeniz mümkün ancak malesef centosta wine destekli bu olay gerçekleşmiyor windowsta böyle bir sorun yok çatır çatır dosya iniyor

Bununla ilgili piyasda botlar var ancak hiç tavsiye etmem botları sistem tanıyınca direkt odadan banlanmanız an meselesi

Burda amacım bildiklerimi paylaşmak başka bilen varsa lütfen yazsın işi kavrayan yapar zaten kavrayamayan mölümölüm bakacaktır yazıya