• 26-12-2013, 11:14:17
    Yurtdışında yaşıyorum, ve yurtdışına yerleşirken Türkiye'deki mevcut hesaplarımı da kapatarak çıktım yurtdışına.

Bu yüzden, şimdi Whmcs üzerinden Kredi kartı ile ödeme alabileceğim

http://docs.whmcs.com/Payment_Gatewa...Party_Gateways WHMCS'in 3. parti ödeme aracılarına bakıyorum da, burda hangisi;
    • Düşük Komisyon
    • Güvenli
    • Bankaya veya Adınıza Havale Yapabilen

durumdadır?
  • 26-12-2013, 11:16:41
    Üyeliği durduruldu
    bircok site ise 2checkout kullanmaktadir.
  • 26-12-2013, 12:07:53
    Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bircok site ise 2checkout kullanmaktadir.
    Peki hocam, kayit falan olmak gerekiyor mu musteri odeme yaparken? Onay vs gibi prosedurleri nedir?

Yani istiyorum ki musteri direkt kart bilgilerini girsin ve odemesini yapsin.
  • 26-12-2013, 12:15:14
    www.iyzico.com tavsiye ederim türk iştirakli bir firma kendi whmcs modülleride var..
    ödeme alındıktan sonra 15 gün sonraki ilk iş günü hesabınıza para yatıyor %2.5 komisyon kesiyorlar ama payu gibi değiller sürekli telefonda destekleri var ve çok profosyonel çalışıyorlar..
    tek yapman gereken üye olmak ilgili evrakları göndermek.. whmcs modülünü kendileri veriyor.. ve + olarak hiç bir maliyeti yok . yani senden kullanım bedeli falanda almıyorlar
    dilersen bu konuda sana yardımcı olabilirim...
  • 26-12-2013, 12:50:38
    Üyeliği durduruldu
    NetsaBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    www.iyzico.com tavsiye ederim türk iştirakli bir firma kendi whmcs modülleride var..
    ödeme alındıktan sonra 15 gün sonraki ilk iş günü hesabınıza para yatıyor %2.5 komisyon kesiyorlar ama payu gibi değiller sürekli telefonda destekleri var ve çok profosyonel çalışıyorlar..
    tek yapman gereken üye olmak ilgili evrakları göndermek.. whmcs modülünü kendileri veriyor.. ve + olarak hiç bir maliyeti yok . yani senden kullanım bedeli falanda almıyorlar
    Biz iyzico yu kullanıyorduk fakat son günlerde bankalarla olan anlaşmasından dolayı hosting şirketlerine bu hizmeti sağlayamayacaklarını söylediler ve üyeliğimizi iptal ettiler.

- Eğer hosting işi yapıyor iseniz iyzico ya başvurmanıza gerek yoktur.
  • 26-12-2013, 12:56:27
    Üyeliği durduruldu
    Konuyu takipteyim. Paramazing. Kullanıyordim haftalık ödeme yapıyorlardı. Lakin kk ödemesinde. Sorun var sanırım artık almıyor bende yeni bir yer arıyorum. Şahıs şirketim. Var

Sony Xperia Z ile gönderildi.
  • 26-12-2013, 13:04:59
    Yanıtınız için teşekkürler.

Ancak ben Türkiye'de değilim ve bu yüzden Türkiye banka hesaplarımda yok. Azerbaycan'dayım. Bu yüzden ya Western Union, IBAN / Swift ile adıma veya hesaba havale yapabilen bir şirket olması daha önemli. 2Checkout'ta aylık ücret var mı? Minumum ödeme isteme miktarı nedir? Komisyon ve çalışma şartları nedir?
  • 26-12-2013, 13:17:59
    FOXNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biz iyzico yu kullanıyorduk fakat son günlerde bankalarla olan anlaşmasından dolayı hosting şirketlerine bu hizmeti sağlayamayacaklarını söylediler ve üyeliğimizi iptal ettiler.

- Eğer hosting işi yapıyor iseniz iyzico ya başvurmanıza gerek yoktur.
    böyle birşey mümkün değil bir hata olmalı ben hala o alt yapıyı kullanıyorum
    kaldıki iyziconun türkiye çözüm ortaklarından bir tanesiyim

https://www.iyzico.com/shopping-carts

bence bir hata vardır dilerseniz bu konuda size yardımcı olabilirim..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:17:59 -->-> Daha önceki mesaj 13:16:30 --

EnginTopcuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanıtınız için teşekkürler.

Ancak ben Türkiye'de değilim ve bu yüzden Türkiye banka hesaplarımda yok. Azerbaycan'dayım. Bu yüzden ya Western Union, IBAN / Swift ile adıma veya hesaba havale yapabilen bir şirket olması daha önemli. 2Checkout'ta aylık ücret var mı? Minumum ödeme isteme miktarı nedir? Komisyon ve çalışma şartları nedir?
    eğer türkiyede değilseniz hiç bir ortak ödeme sistemi size hizmet vermiyecektir.
    bu durumda bana göre yapmanız gereken en doğru işlem

paypal pro hizmetinden yararlanmanız..
  • 26-12-2013, 14:09:00

eğer türkiyede değilseniz hiç bir ortak ödeme sistemi size hizmet vermiyecektir.
    bu durumda bana göre yapmanız gereken en doğru işlem

paypal pro hizmetinden yararlanmanız..
    Anladım, peki iyzico ne şartları istiyor biliyor musunuz? ben ödemeyi çok yüksek tutsam ve bi anda biriken tutarı kendilerinden havale şeklinde alsam yurtdışına?