500usd facebook sağ taraf reklam hesapları bulunmaktadır.
reklamlarınızı ben yönetiyorum ve istediğiniz zaman teamdan inceleyebilirsiniz.
Fiyat : 500TL
--
* Kitlenen hesaplar telafi edilir
* Hesapları sizede verebilirim, yalnız bu durumda kitlenme gibi durumlarda sorumluluk almam
* Üyelik yaşınız ve tradeniz benden yüksekse, ödemeyi iş sonunda alabilirim
500$ FB Reklam Hesapları
24
●2.062
- 14-02-2014, 23:02:48pek PMlik bişey yok,
standart facebook reklam hesabıdır
günlük 250usd harcama limiti var, 2 gün çalışıp 500usd harcama yapar
ben düzenli ödeme yapıp uzun süre kullanmak istiyorum diyorsanız hesabı veririm, kullanırsınız
yok ben maliyeti düşürüp çoklu hesap kullanıcam derseniz, her kampanyanız için yeni hesap açılır.
hesaplar sıfır açılmış, temiz hesaplardır
kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar skype eklerse detaylı bilgi verebilirim - 15-02-2014, 00:58:06spetsnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntületicari konulara verdiğin bu cevaplar sana neşe mi veriyor?spetsnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım yarım yamalak baltalama şurayı
baltalıcaksan, fiyat ver adam gibi rekabet et
250ye reklam açan varsada yazsınlar arkadaşlar buraya
rekabet iyidir - 15-02-2014, 03:29:24arkadaşım bal tutan parmağını yalar diye bir söz vardır. adam konusunu açmış fiyatını belirtmiş. işine gelen alır, gelmeyende bakar gider. yalnız ticari konulara bu tür yorumlar yazmak size bir şey kazandırmaz lakin elemanın konusunu baltamaktan başka. yapmayın derim bunu. burda herkes 3 5 bir şeyler kazanmaya çalışıyor. fiyatı belki pahalı gelebilir pazarlık denen bir şey var sonuçta. arkadaşıda kayırdığımdan değil ilk defa görüyorum desem yeridir.spetsnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-02-2014, 09:12:55asıl sahtekarlığı sen yapıyorsun, facebook hesaplarında premium diye bi kavram yok, şu premium olan hesap neymiş bi screen koysanda görsek?
ilk mesajında hesabıyla verirsen olur demişin, hesabıyla veriyorum , alıcaksan al
yok alıcı değilim bende satıyorum diyosan fiyatını yaz, rekabet et
alıcıda değilsin, satıcıda değilsin
satış konusundaki amacın nedir? - 15-02-2014, 18:52:39@spetsnaz
arkadaşı tanımıyorum ama ticaret yapmak için açtığı konuyu baltalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Herkes kendi konusuyla ilgilenmeli. İşine gelen ticaretini yapar işine gelmeyen yapmaz. Gerçekten yazamadan edemedim.. Bu çok sık olmaya başladı, iş vermek için konuya girdiğimde karşılıklı atışmalar görüyorum. Lütfen herkes kendi işine baksın (!)
reklam hesabını vericeksen olur. 500 TL oldukca yüksek bi rakam. 250-300 den özelden yapıyor bu işi onlarca tanıdığım.