Evet neşeleniyorum bazı arkadaşlara %0 komsiyonla hesap yönetimi yapmaktayım yada hesap verdiğim insanlar var buyursunlar yazsınlar çekinmezlerse
Bikere sen hatayı, Facebook'u dolandırarak aldığın 2 gün çalışabilen köturum 500$'lık hesap satışıyla benim kurumsal premium özel hesap alışverişimle kıyaslayarak yapıyorsun. 500$'a çakma hesap satan adam önce kendini düzeltsin, sonra benle kıyasa gelsin.
+ sen ve senin gibi 500$ a hesap alan-satan adamlar yüzünden Facebook'taki TBM ler artışa geçiyor. 500$ a hesap alan 0,5 TBM girerken bizim gibi onuruyla reklam verenler 0,15 lerde gezmek zorunda kalıyor. Yani senin yaptığın bu sözde ticaret ben ve benim gibi 1000 lerce reklam verenin cebini yakıyor. Tam şikayetlik bi adamsın da neyse, kazan ekmeğini..
Konunu baltalamıyorum hayırlı satışlar sana güzel kardeşim
arkadaşım bal tutan parmağını yalar diye bir söz vardır. adam konusunu açmış fiyatını belirtmiş. işine gelen alır, gelmeyende bakar gider. yalnız ticari konulara bu tür yorumlar yazmak size bir şey kazandırmaz lakin elemanın konusunu baltamaktan başka. yapmayın derim bunu. burda herkes 3 5 bir şeyler kazanmaya çalışıyor. fiyatı belki pahalı gelebilir pazarlık denen bir şey var sonuçta. arkadaşıda kayırdığımdan değil ilk defa görüyorum desem yeridir.