• 08-02-2014, 11:19:25
    Arkadaşlar merhaba 8 saatte yazdıgı oyunla günde 50.000 dolar kazanan arkadaş niye Türkiye'de değil.

biz neden böyle şeylere imza atamıyoruz, bizim kafamız neye çalışıyor ben anlamıyorum

Neden böyle bir oyun yazdınız sorusuna can sıkıntısı öylesine yazdım diyor.
    Ve günde 50.000 dolar kazanıyor.

Oyunda amaç yok

Sadece insanları strese sokmak, kazanma hırsı, başarma arzusu ve inat

Fikirleriniz ?
  • 08-02-2014, 11:23:33
    google play'deki kullanıcı yorumları çok eğlenceli
  • 08-02-2014, 11:23:36
    Birşeyleri başarmış insalar başarılarına hep bir hikaye üretirlerki bence bu durum böyle değil 8 saatte yapmadı o oyunu günlerce uğraştı. Çünkü Flappy Bird benzer bir çok oyunu var bu arkadaşın ve onları mobil platformlara daha sunmamış. Şimdi forumda bazı arkadaşlar bu başarıdan etkilenip unity ile oyun geliştirmeye çalışacak bir kaç gün donra hevesleri kırılıp bırakacaklar bu böyle ülkemizde
  • 08-02-2014, 11:25:47
    ufeak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar merhaba 8 saatte yazdıgı oyunla günde 50.000 dolar kazanan arkadaş niye Türkiye'de değil.

biz neden böyle şeylere imza atamıyoruz, bizim kafamız neye çalışıyor ben anlamıyorum

Neden böyle bir oyun yazdınız sorusuna can sıkıntısı öylesine yazdım diyor.
    Ve günde 50.000 dolar kazanıyor.

Oyunda amaç yok

Sadece insanları strese sokmak, kazanma hırsı, başarma arzusu ve inat

Fikirleriniz ?
    nasıl küfür yiyor bizim ev halkından o oyun bi bilseniz abi 41i geçemedik bi türlü, 7-8 kişi toplanıyoruz tabletlerden telefonlardan yok 41 geçilmiyo, 41i geçene viski açıcaz öyle sözleştik oturup sabaha kadar oynuyoruz o derece ama yok, 41de takıldık
  • 08-02-2014, 11:26:00
    Bende başka bir forumda inceleme videosunu izledim ve ilgimi çekti gerçekten bu kadar beddua alırmı bu oyun diye az önce yükledim, oynamaya başladıktan yaklaşık 6 dakika sonra ilk bedduamı ettim sanırım, stres olmak için gerçekten birebir. Hatta android için telefondan indirirken Google Play yorumunda bir kişi "ülkeyi kaosa sürükleyen bu oyunu yapanı bulmak için and içtim" gibi birşeyler yazmış, diğer yorumlardaki küfürler ve bedduları zaten hiç saymıyorum
  • 08-02-2014, 11:26:06
    düşünce özgürlüğümüz olursa bir şeyler üretiriz.

herkese baskı var baskıda kim ne üretecek ki
  • 08-02-2014, 11:29:48
    Arkadaşım ben 15'i geçemedm sizi tebrik ederim, benim arkadaş 56 yapmış ama nasıl yapmış acıkcası helal olsun

Vallahi işin stres boyutu hırs boyutu ayrı bir durum o oyundan günde 50.000 dolar kazanınca bizimkiler de dediginiz gibi boş durmadı hemen googleden nasıl oyun yazarım
    ios oyun yazma ,android oyun yazma aramaları tavan yaptı

biraz bakındıktan sonra herkes amannn deyip küfürler küfürler
    sonra yarım kaldı.

Ama ben şunu anlamış değilim, neden hep yabancı
    twetter yabancı ,face yabancı
    oyunu yabancı
    abi bizde niye dünyada nam salacak bir proje yok
    hele bi anlatın ya
  • 08-02-2014, 11:36:12
    kadir58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    düşünce özgürlüğümüz olursa bir şeyler üretiriz.

herkese baskı var baskıda kim ne üretecek ki
    Her şeyi bir yere çekmeyin hocam. Tamam bizde şikayetçiyiz ama her konuyu bir yerlere çekmiyoruz son zamanlarda R10'da bu tür mesajlar arttı. Bir uygulama geliştiricisine ne gibi bir baskıları var ki ? Sen devlete yönelik oyun geliştirirsen yada kumara yönelik geliştirirsen cezanıda alırsın. Lütfen bu söylediklerimi kişisel olarak algılamayınız bir yerden sonra yani ufak bir şeylerin bile içinde konu çarpıtılıyor.
  • 08-02-2014, 11:37:29
    http://inciswf.com/dqoblzap.swf

şu oyun daha zevkli ve kolay