• 01-02-2014, 22:31:53
    şimdi herkese kodları verebilirim evdeyim.
  • 01-02-2014, 23:57:59
    4 adet cinemaximum kodu almak istiyorum.
  • 02-02-2014, 00:51:17
    zonmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    4 adet cinemaximum kodu almak istiyorum.
    hocam odeme bilgilrei var odeme yollayın pm atın hemen teslim edeyim.
  • 02-02-2014, 10:50:12
    fiyat 6 tlye cekilmiştir.
  • 02-02-2014, 12:05:50
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    pckomaniach adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    elimde yeterince stok var.

ADet : 6 Tl . Kesinlikle pazarlık yok.(yapanlarında pm cevap verilmeyecektir.)

tüm cinemaximumlarda 3boyutlu filmler harici geçmektedir.

Ödeme yolları : paypal(+1),iş,ykb,enpara
    http://pckomaniach.hesapno.com/

Özel mesaj ya da skype den ulaşabilirsiniz.
    skype ınnız açık değil hocam. bu sianama biletleri için telefon no alıcaktım
  • 02-02-2014, 12:06:38
    Ozel mesajla ulasin hocam yoldaym

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  • 02-02-2014, 12:33:45
    Sorumu mazur görün. Bulunduğum bölgede cinemaximum yok. Ama yarın İstanbul'a yolculuk var 3-4 gün oradayım. Gitmişken film izleyeyim. Fiyat buysa gayet uygun. Nasıl kullanıyoruz bu kuponları? Kupon harici ek bir ödeme vs yapacak mıyız sinemaya girerken? Tüm cinemaximum'larda geçerli mi? Kuponu alınca ayrıca internetten kayıt ve koltuk ayırtmamız gerekecek mi? Yoksa direkt gişede geçerli mi?
  • 02-02-2014, 12:52:03
    skassas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sorumu mazur görün. Bulunduğum bölgede cinemaximum yok. Ama yarın İstanbul'a yolculuk var 3-4 gün oradayım. Gitmişken film izleyeyim. Fiyat buysa gayet uygun. Nasıl kullanıyoruz bu kuponları? Kupon harici ek bir ödeme vs yapacak mıyız sinemaya girerken? Tüm cinemaximum'larda geçerli mi? Kuponu alınca ayrıca internetten kayıt ve koltuk ayırtmamız gerekecek mi? Yoksa direkt gişede geçerli mi?
    Arkadaş sanırım online değil size ben cevap vereyim.

Tüm cinemaximum gişelerinde kullanılmaktadır , Kuponun haricinde extra bir ödemesi bulunmuyor.Kuponu gişe görevlisine söyleyip sinema biletinizi alıyorsunuz. Rezervasyon yapmanıza gerek yok o anda hangi film boş ise ona gidebilirsiniz. IMAX, IMAX 3D, Dijital 3D hariç tüm filmlerde geçerlidir.
  • 02-02-2014, 12:58:34
    Değerlendirmekte fayda var o zaman
    Ayrıca bilgi için teşekkürler.

CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş sanırım online değil size ben cevap vereyim.

Tüm cinemaximum gişelerinde kullanılmaktadır , Kuponun haricinde extra bir ödemesi bulunmuyor.Kuponu gişe görevlisine söyleyip sinema biletinizi alıyorsunuz. Rezervasyon yapmanıza gerek yok o anda hangi film boş ise ona gidebilirsiniz. IMAX, IMAX 3D, Dijital 3D hariç tüm filmlerde geçerlidir.