• 09-11-2013, 14:47:11
    DAHA ÖNCE XYZ POST İŞİ YAPMIŞ KİŞİLER REFERANSLARI İLE BİRLİKTE PM ATSINLAR, İŞİ ÖĞRET ÖYLE YAPAYIM DEMEYİN BANA. İNANIN VAKTİM YOK. PARAYA İHTİYACI OLAN LÜTFEN BAŞKA İŞ BAKSIN, BENİM SİTELERİM DENEME TAHTASI DEĞİL!

Merhaba. Daha önce 3 editörle çalıştım ve 1 tanesiyle çalışmaya hala devam ediyorum. İşini layığıyla yapıp teslim edecek, işi bırakıp yan çizmeyecek editöre ihtiyaç vardır, işin devamlılığı çalışmanın güzelliğine bağlı olarak vardır. XYZ 1 adet ilgilenemediğimiz site var. Ve bu siteye acilen içeriklerin girilmesi gerek. Altta tüm kriterleri lütfen dikkatle okuyunuz ve ilgilenirseniz özel mesaj ile istediğiniz fiyatı belirtiniz.
    • Kaynak vk.com'dur. Editörün 1 adet vk.com üyeliğinin bulunması gerekmektedir..
    • Video açıklaması normal wp post alanına yazılacaktır.
    • Videoların embed kodları Wordpress sistemdeki Video Code alanına girilecektir.
    • Videoya ait resim öne çıkarılmış görsel olarak videoya eklenecektir.
    • Videoya ait etiketler girilecektir.
    • Videonun kategorileri belirlenecektir.
    • Video taslak olarak kaydedilecektir. (Kesinlikle yayınlanmayacak!)

Yukarıdaki kriterler uygun ise size 50-100-200 post şeklinde istediğiniz fiyatı tarafıma iletirseniz çalışmaya başlarız. Konu altına kendi konusunun linkini atanlara dönüş yapılmayacaktır. Sizin PM atmanız ve detaylı görüşmemiz gerekiyor. İş gayet kolaydır, ben göstereceğim gerekirse teamviewer ile. Eliniz pratikleştikten sonra gayet hızlı bir şekilde 1-2 saatte bitirebileceğiniz bir iş.

NOT: Ödeme iş sonu olacaktır.
  • 09-11-2013, 15:42:46
    wp hertürlü yaparım hocam film sitelerim var benim de
  • 10-11-2013, 21:34:22
    Üyeliği durduruldu
    iş teslim edildi.Bir iş daha alındı oda teslim edildi.ödeme alındı
  • 10-11-2013, 21:42:45
    pm gitti
  • 10-11-2013, 23:23:12
    HDizletir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    iş teslim edildi.Bir iş daha alındı oda teslim edildi.ödeme alındı
    Hala pm atiliyor. Ilginç.

Bu mesaj sony ericsson mısır unu ile gönderildi.
  • 10-11-2013, 23:29:51
    OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hala pm atiliyor. Ilginç.

ben konuya girdiğimde yukarıdaki msj yoktu hocam.
    konuyu açtım ve bir kaç işim vardı onları halledip pm geçtim.sonrada konuya yazdım.yazdıktan sonrada direk konudan çıktım.

editör arayan sizsiniz.editörlük için pm geçiyoruz.hala pm atılıyor ilginç diye karşılık veriyorsunuz.
    bence sizin tavrınız ilginç.
    o arkadaşla bir sorun cıkar, ya da 2. birisi ile calısmak istersiniz.direk son pmler gelir aklınıza.neden bu şekil düşünnemk yerine böyle brşey yazdınız ki...
  • 11-11-2013, 11:22:16
    Benim sana soyledigimi nerden cikardin? Senle is yaptik daha once yapacak olsam yine yaparim. 4 kisi pm atmis senin disinda. O yuzden dedim ben onu yanlid anlasiilma olmasin.

• 11-11-2013, 11:29:20
    OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim sana soyledigimi nerden cikardin? Senle is yaptik daha once yapacak olsam yine yaparim. 4 kisi pm atmis senin disinda. O yuzden dedim ben onu yanlid anlasiilma olmasin.

tamam ozaman küçük bir yanlış anlaşılma olmuş
  • 13-11-2013, 14:44:21
    Konu tekrar aktiftir. 1 adet botlu siteye 200 adet içerik atılacaktır. Botla atılan içerikler taslak olarak kaydedilecektir. İş için 40 TL ödeme yapılacaktır.

Sonradan kem küm diyecekler PM atmasınlar lütfen. İşin ederi budur, daha pahalıya yaptırmıyorum, yaptırmam da.