DAHA ÖNCE XYZ POST İŞİ YAPMIŞ KİŞİLER REFERANSLARI İLE BİRLİKTE PM ATSINLAR, İŞİ ÖĞRET ÖYLE YAPAYIM DEMEYİN BANA. İNANIN VAKTİM YOK. PARAYA İHTİYACI OLAN LÜTFEN BAŞKA İŞ BAKSIN, BENİM SİTELERİM DENEME TAHTASI DEĞİL!
Merhaba. Daha önce 3 editörle çalıştım ve 1 tanesiyle çalışmaya hala devam ediyorum. İşini layığıyla yapıp teslim edecek, işi bırakıp yan çizmeyecek editöre ihtiyaç vardır, işin devamlılığı çalışmanın güzelliğine bağlı olarak vardır. XYZ 1 adet ilgilenemediğimiz site var. Ve bu siteye acilen içeriklerin girilmesi gerek.
Altta tüm kriterleri lütfen dikkatle okuyunuz ve ilgilenirseniz özel mesaj ile
istediğiniz fiyatı belirtiniz.
- Kaynak vk.com'dur. Editörün 1 adet vk.com üyeliğinin bulunması gerekmektedir..
- Video açıklaması normal wp post alanına yazılacaktır.
- Videoların embed kodları Wordpress sistemdeki Video Code alanına girilecektir.
- Videoya ait resim öne çıkarılmış görsel olarak videoya eklenecektir.
- Videoya ait etiketler girilecektir.
- Videonun kategorileri belirlenecektir.
- Video taslak olarak kaydedilecektir. (Kesinlikle yayınlanmayacak!)
Yukarıdaki kriterler uygun ise size 50-100-200 post şeklinde istediğiniz fiyatı tarafıma iletirseniz çalışmaya başlarız. Konu altına kendi konusunun linkini atanlara dönüş yapılmayacaktır. Sizin PM atmanız ve detaylı görüşmemiz gerekiyor. İş gayet kolaydır, ben göstereceğim gerekirse teamviewer ile. Eliniz pratikleştikten sonra gayet hızlı bir şekilde 1-2 saatte bitirebileceğiniz bir iş.
NOT: Ödeme iş sonu olacaktır.