Selamun Aleykum arkadaslar,
Yillardir r10.net uyesiyim. Daha once 3 kez logo yarismasi tamamladim. Hepsinde de birinciyi secip odulunu verdim. Tamamlanmis yarisma linki:
https://www.r10.net/tasarim-yarismala...yarismasi.html
Bu 4. yarismamdir ve insallah sorunsuz tamamlayacagiz. Bu yarismadan memnun kalirsam (katilim bol olursa) yeni bir yarisma ile 2 sene once yaptirdigim ilk yarismamdaki logomu tekrar yaptiracagim.
Gelelim yarismamiza
Marka: ON AIR
Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : Play Station Cafe - Izmir / Karsiyaka
Yarışma süreci : 5 gun - 9 Kasim 2013: 15:30'da biter
Yarışma için belirlediğiniz tutar : 200 TL
NOTLAR:
1 - Ozgun ve emek harcanmis logolarla gelin lutfen basit emeksiz photoshop / karalamalarla hem kendi zamaninizi harcamayin hem de formu kirletmeyin.
2 - Vektorel olmasi sartim var.
3 - 3D olmamalı - bazen 3D calismalar da gelebiliyor.
4 - Ilk etapta yeni subemize yeni bir tabela ile girecegiz ama sonra bu logo afisler internet vs de kullanilacak.
5 - Acil ihtiyacimiz oldugundan birinci hemen secilip, parasi odenip cok hizli bir sekilde logomuza ihtiyacimiz var. En gec pazartesi teslim almis oluruz diye umit ediyorum.
Emeginize saglik.
Edit: Katilimlarin az olmasinin baska bir sebebi de; bazi yarismalarda ozgun tasarimlarin degil de hazir vektorlerin kazanmasi sanirim. Ben buradan birinci sectigim logomun TPE'den (Turk Patent Ens.) tescilletim. Yani calismalariniz benim icin onemli. Birinciyi secerken de sirketteki arkadaslarla fikir birligi yapiyorum. Farkli bakis acilarina onem gosteriyorum. Zaten bu yuzden konu da sizi yonlendirmek istemedim. Renk, sekil vs gibi konularda ki ummadigim bir sey cok hos gelip birinci olabilir.
Tekrar Tesekkurler
200 TL ödül garantili logo yarışması PS Cafe (4. yarismam)
32
●3.107
- 04-11-2013, 15:43:00
- 04-11-2013, 15:51:37Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Dün ilk kez bir yarışmaya katılmıştım kategorideki diğer 1,2 logo yarışma konularını inceliyordum şimdi bir daha katılacağımı düşünmüyordum yalnız konu başlığınız olsun, kendinizi anlatmanız istedikleriniz vs. fikrim değişti tekrardan özgün tasarımlarla burda olacağım emin olabilirsiniz.
- 05-11-2013, 10:18:51Tesekkur ederim axakal. Guzel bir calismaydi. Sonrasinda da nazimi cektin dosyalari kaybettim tekrar gonderdin. Katilim cok olur insallah. Musaitsen senden de beklerim.axakal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok tesekkur ederim. Kendimi aciklama ihtiyaci duydum cunku yarismayi acmadan bir kac tane yarismaya baktim hem katilim fazla yoktu hem de bazi yarismalarda yarismayi acan arkadas yarismayi sonlandirmamisti. Insanlarin emeklerine yazik. Hak hukuk bilmiyorlar. Kendim profesyonel yazilimciyim. Tasarimci arkadaslarla yakin calisiyorum. Dolayisi ile sizleri anliyorumboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-11-2013, 17:26:17Tesekkurler....Evet yolun karsisina tasiniyor. Daha buyuk, daha genis bir mekana.RokeT3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle