Selamun Aleykum arkadaslar,

Yillardir r10.net uyesiyim. Daha once 3 kez logo yarismasi tamamladim. Hepsinde de birinciyi secip odulunu verdim. Tamamlanmis yarisma linki:
https://www.r10.net/tasarim-yarismala...yarismasi.html
Bu 4. yarismamdir ve insallah sorunsuz tamamlayacagiz. Bu yarismadan memnun kalirsam (katilim bol olursa) yeni bir yarisma ile 2 sene once yaptirdigim ilk yarismamdaki logomu tekrar yaptiracagim.

Gelelim yarismamiza

Marka: ON AIR
Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : Play Station Cafe - Izmir / Karsiyaka
Yarışma süreci : 5 gun - 9 Kasim 2013: 15:30'da biter
Yarışma için belirlediğiniz tutar : 200 TL

NOTLAR:
1 - Ozgun ve emek harcanmis logolarla gelin lutfen basit emeksiz photoshop / karalamalarla hem kendi zamaninizi harcamayin hem de formu kirletmeyin.
2 - Vektorel olmasi sartim var.
3 - 3D olmamalı - bazen 3D calismalar da gelebiliyor.
4 - Ilk etapta yeni subemize yeni bir tabela ile girecegiz ama sonra bu logo afisler internet vs de kullanilacak.
5 - Acil ihtiyacimiz oldugundan birinci hemen secilip, parasi odenip cok hizli bir sekilde logomuza ihtiyacimiz var. En gec pazartesi teslim almis oluruz diye umit ediyorum.

Emeginize saglik.

Edit: Katilimlarin az olmasinin baska bir sebebi de; bazi yarismalarda ozgun tasarimlarin degil de hazir vektorlerin kazanmasi sanirim. Ben buradan birinci sectigim logomun TPE'den (Turk Patent Ens.) tescilletim. Yani calismalariniz benim icin onemli. Birinciyi secerken de sirketteki arkadaslarla fikir birligi yapiyorum. Farkli bakis acilarina onem gosteriyorum. Zaten bu yuzden konu da sizi yonlendirmek istemedim. Renk, sekil vs gibi konularda ki ummadigim bir sey cok hos gelip birinci olabilir.
Tekrar Tesekkurler