• 09-10-2013, 12:11:09
    Yaklaşık olarak 1 ay dan beridir kendilerinden hosting hizmeti alıyorum..

Verdikleri mükemmel hizmetten dolayı teşekkür etmek istedim..

Ne zaman ticket açsam çok kısa bir süre içerisinde çözüm sunuyorlar..Ayrıca 1 aydır ne bir kesinti gördüm sitemde, nede bir yavaşlık..

Hemde böyle bir hizmete ayda sadece 3 TL ödüyorum

Umarım verdikleri bu kaliteli hizmet bir ömür boyu devam eder
  • 15-10-2013, 00:47:00
    Merhaba,

Konunuz için çok teşekkürler, Şirket Misyonumuz Kaliteli ve Uygun fiyatlara en sorunsuz hizmeti vermektir. Bu alanda elimizden geldiğince çalışıyoruz, Müşterilerimize sadece "Sorunsuz" hizmet değil, Müşteri olduklarını da hissettirmeye çalışıyoruz.

Saygılar,
    Alparslan Ender UYAR.
  • 15-10-2013, 00:49:48
    Gerçekten sunucuları çok hızlı. Üstelik diğer bir çok hosting şirketlerinde ücretli verilen desteği Naytu müşterilerine ücretsiz sunuyor. Bir teşekkür de benden..
  • 15-10-2013, 00:56:03
    Merhaba,
    size bi resim atsam aklınız sulanır 1 dakika içinde r10 dan mesajıma cevap verdiler.
    r10 ticket veya yardım sitemiz değil deyip bir kenara çekilen firmalara göstermek lazım..

Bende Naytuya geçeceğim..
  • 15-10-2013, 15:12:31
    ctis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten sunucuları çok hızlı. Üstelik diğer bir çok hosting şirketlerinde ücretli verilen desteği Naytu müşterilerine ücretsiz sunuyor. Bir teşekkür de benden..
    volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,
    size bi resim atsam aklınız sulanır 1 dakika içinde r10 dan mesajıma cevap verdiler.
    r10 ticket veya yardım sitemiz değil deyip bir kenara çekilen firmalara göstermek lazım..

Bende Naytuya geçeceğim..
    Yorumlarınız için Teşekkürler,

Tekrar belirtmek isterim. Bizim için "Sorunsuz Hizmet" yanında, "Müşteri Memnuniyeti" de çok önemlidir. Bunu, Müşterimiz olmayan kişilere dahi hissettire bildiysek ne mutlu bize

Saygılar,
    Alparslan Ender UYAR.
  • 15-10-2013, 20:53:25
    Üyeliği durduruldu
    Verdiğiniz cevaplardan bile ne kadar kaliteli bir firma olduğunuz belli oluyor. Yakın zamanda kısmetse sizinle çalışacağım