• 27-05-2013, 13:11:29
    Merhaba arkadaşlar,

Köpeği (Joe) dün aldım 35 günlük daha, ama dün gece uyku uyutturmadı keza bugünde öyle 20 dk da bir mızıklıyor gidiyorum seviyorum felan sütünüde ara ara içiyor. Sonra yine uyuyor. Kıyamıyorum bu sorun ne zamana kadar devam eder sizce?

• 27-05-2013, 13:21:25
    Size alışana kadar devam edecek. Mümkünse ilk zamanlarda yanınızda yatırın ve yattığı yere sizin kokunuz olan tshirt vb. kıyafetler koymanız. Ama alışana kadar devam edecek.
  • 27-05-2013, 13:22:49
    cok erken almissin 1 aylikken kopek annesinden koparilirmi hic?
    giy bi tisort 2 saat suyun cikincaya kadar terle sonra o tisortu kopeginin altine ser kokunu alsin. ben 50 gunlukken aldim boyle bir sorun yasamadim sukur. bunlara dikkat edelim. en az 45 gun annesnin yaninda kalmasi lazim.
  • 27-05-2013, 13:26:53
    Duyduguma göre 2-3 gün felan sürüyormuş böyle inlemeler. Teşekkürler tavsiyeleriniz için, ayrıca pet şişeye sıcak suyu koyup havluya sarıp altına koymayı düşünüyorum birde yanına tik tok saat? Forumlarda böyle yazıyor siz ne diyorsunuz bu duruma
  • 27-05-2013, 13:31:44
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam yanında sürekli sizi ister. Bu şekilde ağladığında yanına gitmeyin sustuğunda yanına gidin. Yalnız kalmaya alışması için saat başı bu şekilde yapmanız lazım .
  • 27-05-2013, 13:42:16
    Haklısınız hocam bu gece mecbur ayrı yatacağız bahçede yatıracağım benim için önemli olan gece, gece mızmızlanması mahalleyi ayağa kaldırması demektir
  • 27-05-2013, 13:43:21
    Can Özkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haklısınız hocam bu gece mecbur ayrı yatacağız bahçede yatıracağım benim için önemli olan gece, gece mızmızlanması mahalleyi ayağa kaldırması demektir
    Birde hocam karma aşıları yapılana kadar başka bir hayvanın geçtiği yerde veya hayvan bulunan yerde tutmayın hastalık kapar.
  • 27-05-2013, 13:44:33
    Şuan sadece kendisi var yalnız, tek sorun yerli yersiz inlemeleri onuda 3-5 güne geçer diyorlar ama ömrümden ömür gidiyor o sesleri duydukça kıyamıyorum.
  • 27-05-2013, 14:02:59
    köpeğinle biraz zaman geçirip ufak oyunlar oyna ama incitmemeye çalış fakat çok ufak almıssın köpeği. Lütfen süt verirken dikkat et inek sütü veriyorsundur diye tahmin ediyorum çok aşırı sulandır ve kesınlıkle puppys maması kullan. Bahçede o ufaklıkla bır kopegın durması cok ıyı degıl gözün süreklı ustunde olsun, kanlı ishal ve gençlik hastalıgına cok dıkkat et köpegını kaybedebılırsın. cok tatlı olur sımdı o namuzsuz ya, benım yerıme de sev