• 21-05-2013, 19:02:07
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar...Ad*lt site açmayı düşünüyorum.Türkiye'de ad*lt içerik paylaşımı yasak bilindiği gibi.Malum bizde türkiye'de yaşıyoruz.Hukuken başımın ağrımaması için ne tür bir yol izlemeliyim?

*Host ipsi yurt dışı olsa
    *Domain yurt dışı firmada kayıtlı olsa
    *Bilgileri yabancı ülkede yaşıyormuşum gibi göstersem
    *Site dili ingilizce olsa
    Yine türkiyede suç işlemiş sayılırmıyım?
  • 21-05-2013, 19:17:41
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    *Domain yurt dışı firmada kayıtlı olsa

Domain zaten yurt dışından alınmıyormu Türk firmalar sadece aracı kurum diye biliyorum bence sorun olmaz domain konusunda
  • 21-05-2013, 19:20:43
    Üyeliği durduruldu
    Mesele o değil ki türkiye firmasından domain alıyorsan büyük bir ihtimal türkiyede ikamet ediyorsundur.Türkiyede de ad*lt içerik paylaşımı yasak olduğu için domain bilgilerinden ulaşabilirler ama yabancı firma olursa yurt dışında ikamet ediyormuşuz gibi gösterirsek en fazla Tib engeller siteyi diye düşünüyorum
  • 21-05-2013, 19:24:25
    site ingilizce olacaksa sorun olmaz, en fazla tr girişlerin engellenebilir.
  • 21-05-2013, 19:31:44
    Üyeliği durduruldu
    Yorumlar için teşekkür ederim..Bu konuda ki mantğım yabancı ülkelerde ad*lt içeriklerin yasak olmaması.Eğer orda yaşıyormuş gibi gösterirsek Tib ilgilenmez bile konuyla sadece siteyi engeller.
  • 21-05-2013, 20:10:45
    Yurtdışına çıkıp orda bu işi yapsan daha iyi olur
  • 21-05-2013, 20:13:47
    senin içerik eklediğin her saat dakika saniye salise zaten kayıt altında sen istediğin kadar yurt dışın serverda barındır yurt dışı domain firmalarıyla çalış yada yabancı içerik koy, içeriğinde hayvan zornosu,çocuk zornosu varsa eliyle koymuş gibi zaten bulurlar. İçeriğe dikkat et. Ve şunuda unutma ***** sigara gibidir başlarsan bırakması zordur.İlk başta güzel tat verir ( para kazandırır ) sonra hep aynı tadı almayı çalışırsın ..
  • 21-05-2013, 20:14:54
    pm attım desem Gülmessiniz değil mi : D
  • 21-05-2013, 20:18:12
    q0x
    Üyeliği durduruldu
    türk,gizli çekim,ifşa,hayvan,c0cuq, vs çekimler olmasın.
    video açıklamalarında filan dikkat et isim filan olmasın
    etiketleri sürekli kontrol et.
    bu üstte belirttiğim çekimlerle beraber etiketlerde de gelebiliyor.
    botlar var onlarla bilinen büyük sitelerden amerikan ve avrupa kaynaklı film şirketlerinin çektiği videoları eklesen en fazla tib kapatır siteni br sorun olmaz