• 12-05-2013, 00:44:41
    Arkadaşlar kolun dirsekle bileğin kalan iç tarafına ve dirseğin hemen üzerine yazılı dövme yaptırıcam ama karar veremedim. Aramızda yaptıranlar vardır illa ki fikirlerinizi bekliyorum.
  • 12-05-2013, 02:12:38
    Kastettiğiniz kısım burası galiba. Aynı bölgede gölgeli crosshair dövmem var. Sağ kaburgamda ve sağ sırtımda da dövmeler var fakat en çok bu crosshair dövmesini yaptırırken canım yandı belirteyim
  • 12-05-2013, 02:30:57
    Ben bu şekilde dövme yaptırmayı anlamıyorum.
    Sen bir şekil bir dövme bir fikir bulursun. Bu senin için çok önemli olur.
    Sonra gider bunu istediğin bir yere münasip bir şekilde çizdirirsin.
    Yeni nesil dövme yaptırayım diye şekil arıyor.
    Senin dövme yaptıracak kadar beğendiğin bir şeklin yoksa, dövme yaptırayım diye dövme yaptırmış olursun. Yazık edersin tenine...
  • 12-05-2013, 02:46:57
    Bencede.. Aksesuar için değil de senin için anlamı büyük olan, hayatında yeri olan bir şeyi ölümsüzleştirmek daha mantıklı.
  • 12-05-2013, 03:03:14
    Bende arkadaşlara katılıyorum.Sonuçta insan için özel değilse, amaç şekil içinse geçici ne kadar düzgün birşey bilmiyorum bari onu yaptırın.

Allah var bazen yakıştırdığım insanlar oluyor, bayanara değil de erkeklere. Bazı vücutlara sade olanlar yakışıyor.Ama her yerini dolduranları sevmiyorum.Yinede herkes kendi bedeninden sorumludur.Ben kendi adıma her türlüsüne karşıyım

Neyse geçenlerde bir tane görmüştüm ve yaratıcı gelmişti, bilgisayara kaydetmiştim size göstereyim belki ilham getirir.

• 12-05-2013, 03:37:14
    Sores_Alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende arkadaşlara katılıyorum.Sonuçta insan için özel değilse, amaç şekil içinse geçici ne kadar düzgün birşey bilmiyorum bari onu yaptırın.

Allah var bazen yakıştırdığım insanlar oluyor, bayanara değil de erkeklere. Bazı vücutlara sade olanlar yakışıyor.Ama her yerini dolduranları sevmiyorum.Yinede herkes kendi bedeninden sorumludur.Ben kendi adıma her türlüsüne karşıyım

Neyse geçenlerde bir tane görmüştüm ve yaratıcı gelmişti, bilgisayara kaydetmiştim size göstereyim belki ilham getirir.

Bunu bende görmüştüm bir yerde ama düşünsene 50 yaşına gelip kolda çizgi film kahramanı görmek ??

Vazgeçemiyeceğin bir şey yapmalısın bence bunların başında aile ve tuttuğun takım gelir
  • 12-05-2013, 03:43:55
    GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunu bende görmüştüm bir yerde ama düşünsene 50 yaşına gelip kolda çizgi film kahramanı görmek ??

Vazgeçemiyeceğin bir şey yapmalısın bence bunların başında aile ve tuttuğun takım gelir
    yok ben fikri beğendim, arkadaş öneri istemiş ya Bence 50'isinde Bill Goldberg gibi fit vücutlara sahip olmayacak herkeste, dövmenin her türlüsü güzel durmaz.Yani aksesurar gibi geliyor bana, geçici yaptırın en azından pişman olduğunda geçiyor
  • 12-05-2013, 04:20:54
    Sores_Alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yok ben fikri beğendim, arkadaş öneri istemiş ya Bence 50'isinde Bill Goldberg gibi fit vücutlara sahip olmayacak herkeste, dövmenin her türlüsü güzel durmaz.Yani aksesurar gibi geliyor bana, geçici yaptırın en azından pişman olduğunda geçiyor
    Ben 15 sene önce bir kartal çizdirdim sol omzuma. her gün gıcık oluyorum. üstelik beşiktaşlıyım. kartala gıcık olmuyorum. çizdirdiğim kartalda 50 tane hata buluyorum. keşke kuyruğundan iki tüy eksik çizdirseydim, keşke gagasını daha geniş açıyla çizdirseydim, keşke biraz daha büyük çizdirseydim de detayları daha net olsaydı, keşke biraz daha yukarı çizdirseydim de kısa kollu giydiğimde ucundan görünmeseydi vs... bir ton hata buluyorum. sildirmek istedim çok zor dediler. çizen eleman çok derin girmiş. zaten benim dövmem resim gibi değil kabartma gibi bu yüzden herhalde )))

bu yaşlarda kimse adam olacağını düşünmüyor. hep aynı zibidi arkadaşlarla aynı ortamlarda yaşamlarının süreceğini zannediyorlar. bir gün o dövmeyi saklamak zorunda kalırsınız beyler. bir gün o dövme yüzünden 500 liralık ev yerine 1000 liralık ev kiralamak zorunda kalırsınız. bir gün o dövme yüzünden siz değil rakibiniz terfi eder. bir gün o dövme yüzünden büyük bir iş anlaşmasını elinizden kaçırırsınız vs... her şey yerinde zamanında güzel. yazlık kıyafetle görünmeyecek bir yerinize yaptırırsınız. gider plajda havuza hevesinizi alır havanızı yaparsınız. ama 45 yaşına geldiğinizde bileğinizdeki dövme yüzünden işinizde fırsat kaybettiğinizi gördüğünüzde üzülürsünüz. hep 18 yaşında kalmayacaksınız 45 yaşınızdaki halinize saygı gösterin.

çizdirecekseniz de unutmayın soluk görünse de dövmeciye söyleyin çok derin çizmesin. yüzeysel çizsin. çabuk solar. ama sildirmesi kolay olur. solarsa 3-5 sene sonra üzerinden hafifçe geçerler. ama derin yaparlarsa sildiremezsiniz de.
  • 12-05-2013, 08:03:12
    GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam o çizgi film kahramani değil o anime bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın. Konuya gelirsek giyilebilir dövmeler satılıyor onlardan alıp takabilirsin tenine zarar vermemiş olursun..