Bazı özel kararlardan dolayı yeni bir yarışmaya gitmekten vazgeçtik.
PROJE HAKKINDA DETAY İÇİN
www.odayerlestirme.com/bilgisayar
Proje Raporuna ve Özetine Ulaşabilirsiniz.
TUBİTAK Derecesi Bulunan Projemize Destek!
47
●977
- 16-04-2013, 16:04:37Danışmanlık isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Biraz Tecrübeli Sayılırım
http://kenan.net/?page_id=2 - 16-04-2013, 16:57:41Üyeliği durdurulduEfendim öneriniz üzerine kısaca özet bilgisine yer verdim.flashguru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel mesaj gönderdim efendimWebColden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel mesaj gönderdim dönüşünüzü bekliyorumyakese adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-04-2013, 17:04:25Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Okulunuz bu imkanları sağlamıyor mu? Bizim okul sağlamıştı. Zor istekleriniz yok, müdürünüzle bir konuşun bence. Ben afişi 40TL'ye bastırmıştım. Fişini okula götürdüm aldım geri...
İkinci olduysanız Ankara'ya gitmezsinşz ki? Biz de bölge ikincisi olduk. Seçilen 11 tane birinci proje gidecek. - 16-04-2013, 17:15:27Üyeliği durdurulduÖzel mesaj gönderiyorum efendim.MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle İstanbul Avrupa'da ikinci olduk, ve Ankara'ya TÜBİTAK için gideceğimi söylemedim efendim, zaten TÜBİTAK yarışmasına katılmayı düşünmüyorum bazı olaylardan sonra. Bu olay Fatih Projesi kapsamında yapılmaktadır. Turkcell, Vestel gibi dev sponsorları bulunmaktadır.grafitus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okulumuz maalesef tüm imkanları karşılayamıyor. Bir afiş basma imkanı tanıdı bize ama hocamızın isteği doğrultusunda olma şartıyla ve gerçekten çok basit bir çalışma powerpoint özelliklerini kullanarak afiş hazırladık efendim