• 22-03-2013, 03:52:32
    Üyeliği durduruldu
    Keywords lar arasında bir boşluk nasıl yapabilirim mesela r10, r10 nedir, r10 calismaları bu şekilde nerde değişiklik yapmalıyım sadece bendemi oluyor dedim Keywords lar arasında bir boşluk nasıl yapabilirim mesela r10,r10 nedir,r10 calismaları bu şekilde boşluksuz ama her blogda hemen hemen aynı bunun arasına yukarıdaki gibi virgülden sonra bir boşluk nasıl getirecez arkadaşlar?
  • 22-03-2013, 05:04:46
    Üyeliği durduruldu
    <p><?php the_tags(); ?></p> fonksiyonu zaten virgülden sonra bir boşluk bırakıp sonraki etiketi yazdırır. Sizde virgülden sonra boşluk olmuyor mu?

Olmazsa single.php'de <?php the_tags('Etiketler:', ', ', '<br />'); ?> kullanarak deneyin.
  • 24-03-2013, 23:47:12
    Üyeliği durduruldu
    Olmadı ustam singlede yapınca sadece htmlde oluyor ama kodlara bakınca sadece virgül oluyor her temada boyle bu wordpress le alakalı birşey olsa gerek bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • 25-03-2013, 12:55:18
    Üyeliği durduruldu
    Bunla ilgili olan bir arkadaş yok mu acaba arkadaşlar?
  • 25-03-2013, 13:36:15
    Üyeliği durduruldu
    Vidoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunla ilgili olan bir arkadaş yok mu acaba arkadaşlar?
    Yardımcı olmak isterim ama sorunu anlayamadım açıkçası. Yazdıklarınızı 4-5 kere okudum ama cidden anlamadım sorunun ne olduğunu...
  • 25-03-2013, 13:39:03
    Üyeliği durduruldu
    yazarcizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yardımcı olmak isterim ama sorunu anlayamadım açıkçası. Yazdıklarınızı 4-5 kere okudum ama cidden anlamadım sorunun ne olduğunu...
    Şöyle ustam konuya eklerken tag olarak da etiketler ekliyoruz bunlar keywords olarak düşüyor ancak sitenin kaynağını göster diyince şöyle çıkıyor
    r10,r10 bilgiler,r10 çalışmalar yani virgülden sonra bir boşluk istiyorum ben ...
  • 25-03-2013, 15:09:33
    Üyeliği durduruldu
    Vidoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şöyle ustam konuya eklerken tag olarak da etiketler ekliyoruz bunlar keywords olarak düşüyor ancak sitenin kaynağını göster diyince şöyle çıkıyor
    r10,r10 bilgiler,r10 çalışmalar yani virgülden sonra bir boşluk istiyorum ben ...
    Valla ben size konu içerisinde verdiğim kodları kullanıyorum ve etiketler arasında kaynak görüntülendiğinde de bir karakter boşluk var. Sizde neden öyle olmuş anlayamadım ama tüm sitelerim aynı...

Belki SEO eklentisi kullanmıyorsanız ondandır diyeceğim ama ne alakası olabilir bilmiyorum Yoast'ın seo eklentisini kullanıyorum onda keywords bölümünde etiketler arasında birer boşluk oluyor. All in One SEO kullanıyorken nasıldı hatırlamıyorum. Belki sebep eklenti farklılığındandır...
  • 25-03-2013, 15:17:54
    Boşluk olunca ne oluyor ?
  • 25-03-2013, 15:29:57
    Üyeliği durduruldu
    amacdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Boşluk olunca ne oluyor ?
    google için önemi daha iyi virgül boşluk? bunu nasıl yapıcaz wordpress de ama onu bulamadım

yazarcizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Valla ben size konu içerisinde verdiğim kodları kullanıyorum ve etiketler arasında kaynak görüntülendiğinde de bir karakter boşluk var. Sizde neden öyle olmuş anlayamadım ama tüm sitelerim aynı...

Belki SEO eklentisi kullanmıyorsanız ondandır diyeceğim ama ne alakası olabilir bilmiyorum Yoast'ın seo eklentisini kullanıyorum onda keywords bölümünde etiketler arasında birer boşluk oluyor. All in One SEO kullanıyorken nasıldı hatırlamıyorum. Belki sebep eklenti farklılığındandır...
    eklentinin buna müdahale ediceğini düşünmuyorum kardeşim bir ayarı vardır ama bulamadım sabahtan beri baktım olmadı olmadı