Keywords lar arasında bir boşluk nasıl yapabilirim mesela r10, r10 nedir, r10 calismaları
11
●984
- 22-03-2013, 03:52:32Üyeliği durdurulduKeywords lar arasında bir boşluk nasıl yapabilirim mesela r10, r10 nedir, r10 calismaları bu şekilde nerde değişiklik yapmalıyım sadece bendemi oluyor dedim Keywords lar arasında bir boşluk nasıl yapabilirim mesela r10,r10 nedir,r10 calismaları bu şekilde boşluksuz ama her blogda hemen hemen aynı bunun arasına yukarıdaki gibi virgülden sonra bir boşluk nasıl getirecez arkadaşlar?
- 22-03-2013, 05:04:46Üyeliği durduruldu<p><?php the_tags(); ?></p> fonksiyonu zaten virgülden sonra bir boşluk bırakıp sonraki etiketi yazdırır. Sizde virgülden sonra boşluk olmuyor mu?
Olmazsa single.php'de <?php the_tags('Etiketler:', ', ', '<br />'); ?> kullanarak deneyin. - 25-03-2013, 13:36:15Üyeliği durdurulduYardımcı olmak isterim ama sorunu anlayamadım açıkçası. Yazdıklarınızı 4-5 kere okudum ama cidden anlamadım sorunun ne olduğunu...Vidoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-03-2013, 13:39:03Üyeliği durdurulduŞöyle ustam konuya eklerken tag olarak da etiketler ekliyoruz bunlar keywords olarak düşüyor ancak sitenin kaynağını göster diyince şöyle çıkıyoryazarcizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10,r10 bilgiler,r10 çalışmalar yani virgülden sonra bir boşluk istiyorum ben ... - 25-03-2013, 15:09:33Üyeliği durdurulduValla ben size konu içerisinde verdiğim kodları kullanıyorum ve etiketler arasında kaynak görüntülendiğinde de bir karakter boşluk var. Sizde neden öyle olmuş anlayamadım ama tüm sitelerim aynı...Vidoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki SEO eklentisi kullanmıyorsanız ondandır diyeceğim ama ne alakası olabilir bilmiyorum
Yoast'ın seo eklentisini kullanıyorum onda keywords bölümünde etiketler arasında birer boşluk oluyor. All in One SEO kullanıyorken nasıldı hatırlamıyorum. Belki sebep eklenti farklılığındandır...
- 25-03-2013, 15:29:57Üyeliği durduruldugoogle için önemi daha iyi virgül boşluk? bunu nasıl yapıcaz wordpress de ama onu bulamadımamacdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eklentinin buna müdahale ediceğini düşünmuyorum kardeşim bir ayarı vardır ama bulamadım sabahtan beri baktım olmadı olmadıyazarcizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yoast'ın seo eklentisini kullanıyorum onda keywords bölümünde etiketler arasında birer boşluk oluyor. All in One SEO kullanıyorken nasıldı hatırlamıyorum. Belki sebep eklenti farklılığındandır...