• 03-03-2013, 00:44:31
    Merhabalar bugün bilgisayarım felç oldu. Olay şu arkadaşlar masaüstünde "A" adında bir klasör var ve ona giriyorum girdikten sonra bilgisayar onu hemen .exe dosyası yapıyor ve klasörü otomatik siliyor... Bilgisayarda bulunan önemli evraklarım bu şekilde kayboldu daha fazla klasör sildirmeden bunları Flashıma atmak istiyorum fakat tüm klasörleri atamıyorum.Gereksiz klasörleri ayıklayıp flasha sadece önemli dosyalarımı almak istiyorum...

Dosyaların bu şekilde ayarını bozan nedir acaba? Ve önemli belgelerimi ayıklayıp nasıl flasha atacağım?
  • 03-03-2013, 00:50:03
    Üyeliği durduruldu
    MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar bugün bilgisayarım felç oldu. Olay şu arkadaşlar masaüstünde "A" adında bir klasör var ve ona giriyorum girdikten sonra bilgisayar onu hemen .exe dosyası yapıyor ve klasörü otomatik siliyor... Bilgisayarda bulunan önemli evraklarım bu şekilde kayboldu daha fazla klasör sildirmeden bunları Flashıma atmak istiyorum fakat tüm klasörleri atamıyorum.Gereksiz klasörleri ayıklayıp flasha sadece önemli dosyalarımı almak istiyorum...

Dosyaların bu şekilde ayarını bozan nedir acaba? Ve önemli belgelerimi ayıklayıp nasıl flasha atacağım?
    Özel mesaj gönderildi...
  • 03-03-2013, 00:53:51
    ugur1502 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Özel mesaj gönderildi...
    Dediğinizi indirdim inşAllah kökten silmez her şeyi O şey Program Files 'ı da şuanda felç etti 2 de bir reset istiyor "Şuanda çalışan programı silmek istediniz programın düzgün kaldırılabilmesi için bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır."
  • 03-03-2013, 01:01:00
    eger dosyalari gizlediyse winrar ile dosya yolunu yazip dosyalari rarlayip flash a atarak kurtarabilirsiniz
  • 03-03-2013, 01:06:06
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eger dosyalari gizlediyse winrar ile dosya yolunu yazip dosyalari rarlayip flash a atarak kurtarabilirsiniz
    Yok hocam gizleme değil kökten siliyor direk olarak.
    Daha öncesinde bunun gizleyenine denk gelmiştim fakat bu ondan değil

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:06:06 -->-> Daha önceki mesaj 01:03:58 --

ugur1502 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Özel mesaj gönderildi...
    Hocam verdiğiniz şey kurulamıyor "Sistem çekirdeğe erişemedi"
  • 03-03-2013, 01:07:06
    usb den calisan linux dagitimlarindan biriyle pc yi acip o sekilde yedekleyin hocam sonra da basin formati gitsin
    • MahmutCan
    MahmutCan bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 03-03-2013, 01:08:09
    Üyeliği durduruldu
    Autorun virusudur buyuk ihtimalle biraz arastirirsaniz autorun silme programlarini bulabilirsin. cozume ulasmaz iseniz pm atin pc gecince uzaktan bagtiyla yardim etmeye calisayim

GT-S5830i cihazımdan gönderildi
  • 03-03-2013, 01:09:04
    Üyeliği durduruldu
    MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok hocam gizleme değil kökten siliyor direk olarak.
    Daha öncesinde bunun gizleyenine denk gelmiştim fakat bu ondan değil

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:06:06 -->-> Daha önceki mesaj 01:03:58 --

Hocam verdiğiniz şey kurulamıyor "Sistem çekirdeğe erişemedi"
    Virus öyle bi sarmıştı. Programın kök dosyalarını kurutuyor ve kurdurmuyor. Senin pc kudurmuş hocam. Format istiyor.
  • 03-03-2013, 10:42:29
    Bilgisayar mis gibi oldu Uğur1502 hocam sağolsun