Merhabalar bugün bilgisayarım felç oldu. Olay şu arkadaşlar masaüstünde "A" adında bir klasör var ve ona giriyorum girdikten sonra bilgisayar onu hemen .exe dosyası yapıyor ve klasörü otomatik siliyor... Bilgisayarda bulunan önemli evraklarım bu şekilde kayboldu daha fazla klasör sildirmeden bunları Flashıma atmak istiyorum fakat tüm klasörleri atamıyorum.Gereksiz klasörleri ayıklayıp flasha sadece önemli dosyalarımı almak istiyorum...
Dosyaların bu şekilde ayarını bozan nedir acaba? Ve önemli belgelerimi ayıklayıp nasıl flasha atacağım?
Dosyalar Felç - Sizce Ne Yapmalı?
10
●7.099
- 03-03-2013, 00:50:03Üyeliği durdurulduÖzel mesaj gönderildi...MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-03-2013, 00:53:51Dediğinizi indirdim inşAllah kökten silmez her şeyiugur1502 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O şey Program Files 'ı da şuanda felç etti 2 de bir reset istiyor "Şuanda çalışan programı silmek istediniz programın düzgün kaldırılabilmesi için bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır."
- 03-03-2013, 01:06:06Yok hocam gizleme değil kökten siliyor direk olarak.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha öncesinde bunun gizleyenine denk gelmiştim fakat bu ondan değil
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:06:06 -->-> Daha önceki mesaj 01:03:58 --
Hocam verdiğiniz şey kurulamıyorugur1502 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Sistem çekirdeğe erişemedi"
- 03-03-2013, 01:08:09Üyeliği durdurulduAutorun virusudur buyuk ihtimalle biraz arastirirsaniz autorun silme programlarini bulabilirsin. cozume ulasmaz iseniz pm atin pc gecince uzaktan bagtiyla yardim etmeye calisayim
GT-S5830i cihazımdan gönderildi - 03-03-2013, 01:09:04Üyeliği durdurulduVirus öyle bi sarmıştı. Programın kök dosyalarını kurutuyor ve kurdurmuyor. Senin pc kudurmuş hocam. Format istiyor.MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O şey Program Files 'ı da şuanda felç etti 2 de bir reset istiyor "Şuanda çalışan programı silmek istediniz programın düzgün kaldırılabilmesi için bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır."