Merhaba arkadaşlar...
Elinde heroturko.me editör yani konu açabileceğim üyeliği olan var mı.?
Ayrıca avaxhome da olur...
Ücret sorun değil...
heroturko.me
11
●2.109
- 19-01-2013, 19:45:52
- 19-01-2013, 23:36:52Üyeliği durdurulduavaxhome.ws buraya yazarlık farklıdır davetıye sistemlidir ordaki yazarlara pm at davetıye yollasınlar admini amerikalı uploaderleri rus dur çok katı kuralları vardır oraya yazar oldugun an filepost admini irtibata geçer senle sadece bana çalış diye ama saatlerini verip 300 siteye konu açıcagına buraya günde 4-5 konu aç sonra yaslan arkana
üyelik alırsan sakın ha verdiğin paylasımın bir şeyini yanlış girme anında yazarlıgın alınıyor elinden... - 19-01-2013, 23:43:38zaten filepostla çalışıyorum.bu sitenin filepostla alakası nedir bilmiyorum ama filepost adminine site üzerinden mesaj atsam avaxhome'dan üyelik verebilir mi ? sanki onların forumu gibi bir intiba uyandırıyor dışardan.
edit:avaxhome davetiyesi gönderen olursa ayrıca çok sevinirim.Hiç gerek kalmaz bunlara. - 19-01-2013, 23:48:44Hesap satın almak istiyorum hocam...XTRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
heroturko.me ve avaxhome sitelerinden
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:47:42 -->-> Daha önceki mesaj 23:46:48 --
İyi sitelerdir hocam.Biliyorum.Birkaç defa denedim.Alamadım her ikisinden de üyelik...benerci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:48:44 -->-> Daha önceki mesaj 23:47:42 --
Ücretli ücretsiz farketmez hocam...Bende avaxhome ve heroturko.me üyeliği alcam...Mexician adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 20-01-2013, 00:48:26Avaxhomeda eğer banlanırsanız sizi davet eden kişide banlandığı için davetiye bulmak oldukça zor.Ayrıca editor oldugunuz zaman bile sadece filepost atmanıza izin vermezler.İllaki free linkleriniz olacak en az 2 yada 3 mirrorunuz olacak filan..Kesinlikle avax yerine heroturkoya yönlenin derim..Hem hit yönünden hemde zorluk açısından hero çok daha makuldür.
- 20-01-2013, 00:58:49Peki hocam birisini free olarak indirebilecekleri linkler koysam,diğerini de satış için koysam sorun olur mu.?XTRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bulabilirsem satın almak için heroturko benimde tercihim zaten...Ama avaxhome da alabilirim... - 20-01-2013, 15:31:57ul.to harici çalışmaya izin vermiyorlar mı.?bitGAMER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle