Hesap satın almak mı istiyorsunuz yoksa başkası hesabı üzerinden ücretli post atmak mı istiyorsunuz..
Hesap satın almak istiyorum hocam...
heroturko.me ve avaxhome sitelerinden
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:47:42 -->-> Daha önceki mesaj 23:46:48 --
avaxhome.ws buraya yazarlık farklıdır davetıye sistemlidir ordaki yazarlara pm at davetıye yollasınlar admini amerikalı uploaderleri rus dur çok katı kuralları vardır oraya yazar oldugun an filepost admini irtibata geçer senle sadece bana çalış diye ama saatlerini verip 300 siteye konu açıcagına buraya günde 4-5 konu aç sonra yaslan arkana
üyelik alırsan sakın ha verdiğin paylasımın bir şeyini yanlış girme anında yazarlıgın alınıyor elinden...
İyi sitelerdir hocam.Biliyorum.Birkaç defa denedim.Alamadım her ikisinden de üyelik...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:48:44 -->-> Daha önceki mesaj 23:47:42 --
zaten filepostla çalışıyorum.bu sitenin filepostla alakası nedir bilmiyorum ama filepost adminine site üzerinden mesaj atsam avaxhome'dan üyelik verebilir mi ? sanki onların forumu gibi bir intiba uyandırıyor dışardan.
edit:avaxhome davetiyesi gönderen olursa ayrıca çok sevinirim.Hiç gerek kalmaz bunlara.
Ücretli ücretsiz farketmez hocam...Bende avaxhome ve heroturko.me üyeliği alcam...