• 11-01-2013, 12:00:09
    by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

İnsanlar doktora gitmeden, sepete atarak ilaç almaları ne anlama geliyorsa, seo hizmeti için de aynı anlama gelir.
    Siz ilaçlarınızı doktordan mı alıyorsunuz? Eczaneler ne iş yapıyor?

Adam sana birileri gibi hayal mi vaat ediyor?

Ne yapacağını biliyorsan ona göre işine geleni seçer alırsın veya almazsın. Ne yapacağını bilmiyorsan doktora sorarsın o sana ne alacağını söyler, işine gelirse alırsın işine gelmezse yine almazsın.

İyi forumlar...
  • 11-01-2013, 12:07:55
    sebediga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ne yapacağını biliyorsan ona göre işine geleni seçer alırsın veya almazsın. Ne yapacağını bilmiyorsan doktora sorarsın o sana ne alacağını söyler, işine gelirse alırsın işine gelmezse yine almazsın.

İyi forumlar...
    Doğrusu;

Önce doktora gidersin, doktor seni iyicene inceler, doktor sana bir reçete yazar, sonra eczaneden ilacını alırsın. Belki durumun ciddiyetine göre seni hastanede yatırması bile gerekebilir.

Sen bir yerin ağırdığında, doktora gitmeden aspirin almaya alıştıysan vay haline.

Şimdi bu yazdığımı seo ya çevireyim;

Önce bir işinin ehli seocuya danışırsın. Oturur baştan aşağı senin siteni, durumunu kontrol eder... Arkasından sana bir plan oluşturur ve fiyatı bu aşamada belirtir. Sonra ödemesini yapar hizmetini alırsın.
    Sen her google sıralamasından düştüğünde, gidip kafana göre bir paket alırsan vay haline....

Anlatabildim mi bilmiyorum... Anlayana...
  • 11-01-2013, 12:08:13
    Üyeliği durduruldu

İyi forumlar...
    Evet müşteriler zaten seo uzmanı, herşeyi biliyorlar, sitelerine ne gerekli, ne gerekli değil, ne yapılması lazım hepsini biliyorlar ama sadece nasıl yapılacağını bilmiyorlar ve para veriyorlar böyle yerlere

Kime soracak adam sitesine ne yapılması gerektiğini bilmiyorsa? bunlara mı?

Adam ne diyecek? size Kanatlandıran Plus Paketimizi öneriyoruz diyecek.

Paketin içeriğine bakıyorsun, 1000 wiki tanıtım, 1000 profil link, 100 dizin kaydı, 100 forum tanıtımı

Bunlarla benim hedef kelimemde beni yukarıya çıkartacak bi babayiğit varsa paket ücretinin 10 katını vermeyi vaad ediyorum.

Buna, konuda bahsedilen seo şirketi de dahil, en yüksek pahalı paketi beni hedef kelimemde ilk sayfaya çıkartsın paket ücretinin 10 katını vereceğim.

2-3 program lisansı satın alıp, ordan burdan liste hazırlayıp link basmak seo değildir.
  • 11-01-2013, 12:20:35
    s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Doğrusu;

Önce doktora gidersin, doktor seni iyicene inceler, doktor sana bir reçete yazar, sonra eczaneden ilacını alırsın. Belki durumun ciddiyetine göre seni hastanede yatırması bile gerekebilir.

Sen bir yerin ağırdığında, doktora gitmeden aspirin almaya alıştıysan vay haline.

Şimdi bu yazdığımı seo ya çevireyim;

Önce bir işinin ehli seocuya danışırsın. Oturur baştan aşağı senin siteni, durumunu kontrol eder... Arkasından sana bir plan oluşturur ve fiyatı bu aşamada belirtir. Sonra ödemesini yapar hizmetini alırsın.
    Sen her google sıralamasından düştüğünde, gidip kafana göre bir paket alırsan vay haline....

Anlatabildim mi bilmiyorum... Anlayana.
    Anladım anladım

Bahsettiğin işinin ehli seocu sensin...
  • 11-01-2013, 12:23:18

Ben çok anlamam seo'dan. Fakat dikkat edeceğim noktaları bilirim;

1.si asla sana abi 500 liraya seni yukarda çıkartırım diyenlere inanma
    2.si asla 3000 wiki 5000 tanıtım yazısı muhabbetlerine inanma
    3.sü, ki bence en önemlisi bu, piyasadaki seocuların %98'ine inanma...

Bu %2 lik seodan anlayan kişilerde emin ol 300-500 liraya seo için parmaklarını kıpırdatmazlar

Yani işin gerçek piyasası çok pahalı ve zahmetli.

Öyle beleş bir programla link kasma olayı değil yani
    Anladım anladım

Bahsettiğin işinin ehli seocu sensin...
    bence hala anlayamamışsın. Yada konuya bodoslama dalıp ortadan okumaya başladın. Yazdığım bir önceki mesajı okusaydın eminim senin bile anlayabileceğin kadar açıktı. Ben seodan anlamam. Ama seo yapmaktan anlamamak demek, seo işini hiç bilmemek demek değildir.

Bak işte sen bunu anlamazsın.
  • 11-01-2013, 12:29:33
    Şimdi şöyle bir durum var. Mesela ben başım ağrıdığı zaman; eczaneye giderim ve majezik alırım. Alerjim geldiği zaman eczaneye giderim ve Xzel alırım. Antibiyotic almam gerektiğinde; giderim eczaneye amoklavin alırım. Çünkü ben vucudumu tanıyorum ve neyin ne zaman iyi geldiğini biliyorum. RUTİN HASTALIKLAR için (alerji, baş ağrısı, grip, soğuk algınlığı vs...)

Eğer bir webmaster web sitesini iyi tanıyor ve seo çalışmalarında neyi eksik yaptığını biliyorsa seorgin sitesi onlar için mükemmel bir site olmuş. Çünkü bir adamın 100 farklı IP web sitesi olması imkansız neredeyse, seorgin bu konuda kendi sistemini ücreti dahilinde kullandırtıyor.

Akıllı ve işi bilen webmasterlar için iyi bir e-ticaret portalı olmuş.
    Zaten E-Ticareti domatese bibere benzeten şuursuzlara bir yorum yapmama gerek yok...

Saygılar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:29:33 -->-> Daha önceki mesaj 12:26:32 --

by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet müşteriler zaten seo uzmanı, herşeyi biliyorlar, sitelerine ne gerekli, ne gerekli değil, ne yapılması lazım hepsini biliyorlar ama sadece nasıl yapılacağını bilmiyorlar ve para veriyorlar böyle yerlere

Kime soracak adam sitesine ne yapılması gerektiğini bilmiyorsa? bunlara mı?

Adam ne diyecek? size Kanatlandıran Plus Paketimizi öneriyoruz diyecek.

Paketin içeriğine bakıyorsun, 1000 wiki tanıtım, 1000 profil link, 100 dizin kaydı, 100 forum tanıtımı

Bunlarla benim hedef kelimemde beni yukarıya çıkartacak bi babayiğit varsa paket ücretinin 10 katını vermeyi vaad ediyorum.

Buna, konuda bahsedilen seo şirketi de dahil, en yüksek pahalı paketi beni hedef kelimemde ilk sayfaya çıkartsın paket ücretinin 10 katını vereceğim.

2-3 program lisansı satın alıp, ordan burdan liste hazırlayıp link basmak seo değildir.
    adamların paketlerine bir baksana sen; ne wikisi ne profil linki...
    http://www.seorgin.com/diamond-seo-paketi

adam 400 blogspot tanıtımı, 400 wordpress, 100 farklı IP blog, 100 tumblr diyor. Sosyal ağlarla destekliyor. profil link nerede göremedim, 1000 wiki nerede göremedim...
  • 11-01-2013, 12:30:23
    Magnnuuum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şimdi şöyle bir durum var. Mesela ben başım ağrıdığı zaman; eczaneye giderim ve majezik alırım. Alerjim geldiği zaman eczaneye giderim ve Xzel alırım. Antibiyotic almam gerektiğinde; giderim eczaneye amoklavin alırım. Çünkü ben vucudumu tanıyorum ve neyin ne zaman iyi geldiğini biliyorum. RUTİN HASTALIKLAR için (alerji, baş ağrısı, grip, soğuk algınlığı vs...)

Eğer bir webmaster web sitesini iyi tanıyor ve seo çalışmalarında neyi eksik yaptığını biliyorsa seorgin sitesi onlar için mükemmel bir site olmuş. Çünkü bir adamın 100 farklı IP web sitesi olması imkansız neredeyse, seorgin bu konuda kendi sistemini ücreti dahilinde kullandırtıyor.

Akıllı ve işi bilen webmasterlar için iyi bir e-ticaret portalı olmuş.
    Zaten E-Ticareti domatese bibere benzeten şuursuzlara bir yorum yapmama gerek yok...

Saygılar...
    Bu doğru mu sence? Herkes senin gibi bi webmaster değil ki işini bilsin, ihtiyacı olan seoyu seçsin.

O sitede onlarca seo paketi var. Seodan anlamayan kişi için para tuzağından başka birşey değil.

Bak çok büyük bir iddaa ediyorum. Ordaki seo backlink paketlerinden 1 tanesini benim siteme uygularsan ne olur biliyor musun?

Ya sandbox a girerim, ya da hiçbir işe yaramaz....

Ama dediğinde kısmi olarak haklısın. Yani ben zaten ihtiyacımı bilsem gider onu yaptırırım. Ama 1.si herkesi kendin gibi bilgili olmadığını düşünmen gerekiyor. 2si zaten bilgili olan kişide ne yapacağını bildiği için, kendi seosunu kendisi yapacaktır.
  • 11-01-2013, 12:31:03
    bence hala anlayamamışsın. Yada konuya bodoslama dalıp ortadan okumaya başladın. Yazdığım bir önceki mesajı okusaydın eminim senin bile anlayabileceğin kadar açıktı. Ben seodan anlamam. Ama seo yapmaktan anlamamak demek, seo işini hiç bilmemek demek değildir.

Bak işte sen bunu anlamazsın...
    adamin dİbİsİn!!!
  • 11-01-2013, 12:32:36
    Bu doğru mu sence? Herkes senin gibi bi webmaster değil ki işini bilsin, ihtiyacı olan seoyu seçsin.

O sitede onlarca seo paketi var. Seodan anlamayan kişi için para tuzağından başka birşey değil.

Bak çok büyük bir iddaa ediyorum. Ordaki seo backlink paketlerinden 1 tanesini benim siteme uygularsan ne olur biliyor musun?

Ya sandbox a girerim, ya da hiçbir işe yaramaz....

Ama dediğinde kısmi olarak haklısın. Yani ben zaten ihtiyacımı bilsem gider onu yaptırırım. Ama 1.si herkesi kendin gibi bilgili olmadığını düşünmen gerekiyor. 2si zaten bilgili olan kişide ne yapacağını bildiği için, kendi seosunu kendisi yapacaktır...
    İyide adamlar canlı destek veriyor. Ben yazdım saniyesini cevap verdiler. Telefon numaralarını ofis adreslerini yazmışlar... Bir zahmet sorsun adam da?