Şimdi şöyle bir durum var. Mesela ben başım ağrıdığı zaman; eczaneye giderim ve majezik alırım. Alerjim geldiği zaman eczaneye giderim ve Xzel alırım. Antibiyotic almam gerektiğinde; giderim eczaneye amoklavin alırım. Çünkü ben vucudumu tanıyorum ve neyin ne zaman iyi geldiğini biliyorum. RUTİN HASTALIKLAR için (alerji, baş ağrısı, grip, soğuk algınlığı vs...)
Eğer bir webmaster web sitesini iyi tanıyor ve seo çalışmalarında neyi eksik yaptığını biliyorsa seorgin sitesi onlar için mükemmel bir site olmuş. Çünkü bir adamın 100 farklı IP web sitesi olması imkansız neredeyse, seorgin bu konuda kendi sistemini ücreti dahilinde kullandırtıyor.
Akıllı ve işi bilen webmasterlar için iyi bir e-ticaret portalı olmuş.
Zaten E-Ticareti domatese bibere benzeten şuursuzlara bir yorum yapmama gerek yok...
Saygılar...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:29:33 -->-> Daha önceki mesaj 12:26:32 --
Evet müşteriler zaten seo uzmanı, herşeyi biliyorlar, sitelerine ne gerekli, ne gerekli değil, ne yapılması lazım hepsini biliyorlar ama sadece nasıl yapılacağını bilmiyorlar ve para veriyorlar böyle yerlere
Kime soracak adam sitesine ne yapılması gerektiğini bilmiyorsa? bunlara mı?
Adam ne diyecek? size
Kanatlandıran Plus Paketimizi öneriyoruz diyecek.
Paketin içeriğine bakıyorsun, 1000 wiki tanıtım, 1000 profil link, 100 dizin kaydı, 100 forum tanıtımı
Bunlarla benim hedef kelimemde beni yukarıya çıkartacak bi babayiğit varsa paket ücretinin 10 katını vermeyi vaad ediyorum.
Buna, konuda bahsedilen seo şirketi de dahil, en yüksek pahalı paketi beni hedef kelimemde ilk sayfaya çıkartsın paket ücretinin 10 katını vereceğim.
2-3 program lisansı satın alıp, ordan burdan liste hazırlayıp link basmak seo değildir.
adamların paketlerine bir baksana sen; ne wikisi ne profil linki...
http://www.seorgin.com/diamond-seo-paketi
adam 400 blogspot tanıtımı, 400 wordpress, 100 farklı IP blog, 100 tumblr diyor. Sosyal ağlarla destekliyor. profil link nerede göremedim, 1000 wiki nerede göremedim...