Şimdi şöyle bir durum var. Mesela ben başım ağrıdığı zaman; eczaneye giderim ve majezik alırım. Alerjim geldiği zaman eczaneye giderim ve Xzel alırım. Antibiyotic almam gerektiğinde; giderim eczaneye amoklavin alırım. Çünkü ben vucudumu tanıyorum ve neyin ne zaman iyi geldiğini biliyorum. RUTİN HASTALIKLAR için (alerji, baş ağrısı, grip, soğuk algınlığı vs...)
Eğer bir webmaster web sitesini iyi tanıyor ve seo çalışmalarında neyi eksik yaptığını biliyorsa seorgin sitesi onlar için mükemmel bir site olmuş. Çünkü bir adamın 100 farklı IP web sitesi olması imkansız neredeyse, seorgin bu konuda kendi sistemini ücreti dahilinde kullandırtıyor.
Akıllı ve işi bilen webmasterlar için iyi bir e-ticaret portalı olmuş.
Zaten E-Ticareti domatese bibere benzeten şuursuzlara bir yorum yapmama gerek yok...
Saygılar...
Bu doğru mu sence? Herkes senin gibi bi webmaster değil ki işini bilsin, ihtiyacı olan seoyu seçsin.
O sitede onlarca seo paketi var. Seodan anlamayan kişi için para tuzağından başka birşey değil.
Bak çok büyük bir iddaa ediyorum. Ordaki seo backlink paketlerinden 1 tanesini benim siteme uygularsan ne olur biliyor musun?
Ya sandbox a girerim, ya da hiçbir işe yaramaz....
Ama dediğinde kısmi olarak haklısın. Yani ben zaten ihtiyacımı bilsem gider onu yaptırırım. Ama 1.si herkesi kendin gibi bilgili olmadığını düşünmen gerekiyor. 2si zaten bilgili olan kişide ne yapacağını bildiği için, kendi seosunu kendisi yapacaktır.