Dün, gün içerisinde Script Satışı kategorisinde bulunan konularımız için bir uyarı aldık. Kategori içerisinde konu açma limitlerinin olduğu, buna göre düzenleme sağlamamız gerektiği söylendi. Güncel olarak konu açma limitleri şu şekilde olduğu belirtildi;
Alıntı
Yönetimden talebimiz:
- Konu açma limitlerinin arttırılması gerektiğini düşünüyoruz. Normal üye 2 adet konu açabilirken, kurumsal üyenin 5 konu açabilmesi arada sadece 3 konu fark olması bizce çok az bir makas farkı. Ekstra olarak mesleki rank satın alımımız da mevcut.
- Bu kuralın sadece aynı sektör içerisine girebilecek yazılımlar için uygulanmasını talep ediyoruz (örneğin; kuaför, güzellik salonu yazılımı vb.). Bunun dışında harici, tek konu altında toparlanamayacak, pazarlaması yapılamayacak yazılımların kuraldan muaf olmasını talep ediyoruz (örneğin: muhasebe yazılımı, fal yazılımı).
Bu şekilde kategori içerisinde ki üretimin daha artacağını düşünüyoruz. Maalesef ki bu kural yeni projeler, yeni yazılımlar için oldukça kısıtlayıcı ve üretkenliği oldukça kısıtlamakta. Her yazılımı kendi bünyemizde üreten bir oluşum olarak, R10 üzerinde daha fazla proje üretip, sunmak istiyoruz. Bu konuyu bu yüzden oluşturduk.
Umarız ki bahsettiğimiz şekilde kural içerisinde bir revizeye gidilip, bir çözüm sağlanır.
Vaktinizi aldığımız için üzgünüz,
İyi forumlar.
@Coşkun Çetin;