Merhaba arkadaşlar, çalıştığım 2 tane konkasör ve tersiyer kırıcı firması var. Ben kendileri ile satış ortaklığı hakkında konuştum ve onay verdiler. Benim sattığım veya aracı olduğum her makinadan komisyon vermeye razılar, güvendiğim firmalar sıkıntı yok. Misal satışını gerçekleştirdiğim tersiyer kırıcıların satışlarından 5,000 tl verecekler. Ama ne yapsam ne etsem bilemedim. Benim niyetim aslında r10 da bu işi 5-10 kişi ile yapmak. Ben her türlü medyayı kendilerine sağlayacağım, ve sattıkları her makinadan da komisyonları direk vereceğim. Ve son olarak söyleyim sadece Türkiye geneli yıllık ortalama tersiyer satışı 100 ün üzerindedir.
Şimdi aklıma takılan şu,
Nasıl yaparız bu işi?
Arada ki güveni nasıl sağlarız? R10da ki kişilerle.
Bu işi tam tekmil sorunsuz nasıl yapabiliriz?
Bu işi yapabilirmiyiz ?
Her makinada komiyon veriyorlar ama bana kalırsa ilk etapta tersiyer kırıcı ile başlamak çok iyi olur.
Bu işten komisyoncu olarak çalışan bir çok kişi var Türkiye ve yurt dışında gerçekten ciddi rakamlar kazanıyorlar. Ne dersiniz ?
Tersiyer kırıcı dediğim makina da bu : https://www.guventasmakina.com/tersiyer-kirici.html
Satış Başı 5.000 TL?
16
●1.452
- 17-05-2018, 15:39:56Bu makina maden ocakalrında kum imal edilmek için kullanıyor. Hafriyatçılar, madencilik firmaları ve benzeri sektörler.TODOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt dışı pazarını işin içine katmadım yurt dışı satışı daha yüksektir hem satış hem fiyat olarak. Ama ilk trde tutturmam lazım bunu, hea şu var. Ben bunu tek başıma da yapabilirim ama kendim farklı sektörler de hem hizmet verdiğim için hem de kısa süre sonra dükkan açacağım için bu tarz işlerde pek yğunluk göstermek istemiyırum açıkcası.Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 17-05-2018, 15:44:35mermerciler işine yararsa şu sitenin sahibini bul, türkiyedeki tüm mermercilerle yüzyüze görüşüp dergi dağıtan biridir kendisi.
http://www.mermerkatalog.com/ - 17-05-2018, 15:51:15Sevgili arkadaşlar, şöyle söyleyim ben makinaın kime satıldığını v.s biliyorum. Yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim. Ama şunu demek istiyorum, ben zaten farklı alanlardan kazanıyorum Hamd olsun. R10 daki arkadaşlarda kazansın istiyorum reelde de bir kaç arkadaşa önerdim onlarda başlayacak gibi.
Benim kafamda ki plan açıkcası şöyle idi ama geliştirmeye çalışıyorum.
A. isimli arkadaş ben bu işi yaparım dedi, tamam dedik ve bu arkadaş kendisine dair bir site açacak, ben de ona resim video gibi materyalleri sağlayacağım. Dilerse makinaların üstünde ki logoyu silebilir, çünkü olur ya adamın stesine gelirler üstünde ki logoda ilgili firmayı ararlar bu hak olur. Neyse A. nın sitesine geldiler ve fiyat teklifi istediler, a. bu kişiyi drek bize yönlendirecek. Bide ilgili kişi ile irtibatı kurup teklifimizi yollayacağız, firma onayladı bizle anlaşmaya vardığı zaman ben A.'ya senin iş tamam kardeşim, hesabına 5,000 tl geçiyorum dieyceğim.
Bu tarz bir çalışma geliyor aklıma şuan için ama geliştirebiliriz hep beraber. Güven konusunda ise, r10da zaten beni bir çok abimiz kardeşimiz tanır kimsenin emeği ve ekmeği ile oynayacak kişilikte değil. Reelde görüştüğüm moderatör ve hatrı sayılır üyeler var. Bunları da kefil olarak sunabilirim. Benim burada ki gayem açıkcası hem sizlere kazandırmak hem de çalıştığım firmanın satışını yükseltmek. Bugün yurt dışına satış yapan bir arkadaşımız var ve her sattığından sorunsuz bir şekilde parasını almaktadır. İzmirde olan kişilerle de yüz yüze görüşebiliriz.
70.000 tlden başlayıp 150.000 tlye kadar gitmektedir. Fakat bunun için maliyetini de koymalıyız, 5,000 tlyi düşünürken.Emx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-05-2018, 16:04:07Bu sektör de 3 yıl çalıştım, fatih abi ile de yakından muhabbetim çoktur. Dedikleri harfiyen doğrudur. Komisyoncuların çok kazandığı bir sektördür.