Sevgili arkadaşlar, şöyle söyleyim ben makinaın kime satıldığını v.s biliyorum. Yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim. Ama şunu demek istiyorum, ben zaten farklı alanlardan kazanıyorum Hamd olsun. R10 daki arkadaşlarda kazansın istiyorum reelde de bir kaç arkadaşa önerdim onlarda başlayacak gibi.
Benim kafamda ki plan açıkcası şöyle idi ama geliştirmeye çalışıyorum.
A. isimli arkadaş ben bu işi yaparım dedi, tamam dedik ve bu arkadaş kendisine dair bir site açacak, ben de ona resim video gibi materyalleri sağlayacağım. Dilerse makinaların üstünde ki logoyu silebilir, çünkü olur ya adamın stesine gelirler üstünde ki logoda ilgili firmayı ararlar bu hak olur. Neyse A. nın sitesine geldiler ve fiyat teklifi istediler, a. bu kişiyi drek bize yönlendirecek. Bide ilgili kişi ile irtibatı kurup teklifimizi yollayacağız, firma onayladı bizle anlaşmaya vardığı zaman ben A.'ya senin iş tamam kardeşim, hesabına 5,000 tl geçiyorum dieyceğim.
Bu tarz bir çalışma geliyor aklıma şuan için ama geliştirebiliriz hep beraber. Güven konusunda ise, r10da zaten beni bir çok abimiz kardeşimiz tanır kimsenin emeği ve ekmeği ile oynayacak kişilikte değil. Reelde görüştüğüm moderatör ve hatrı sayılır üyeler var. Bunları da kefil olarak sunabilirim. Benim burada ki gayem açıkcası hem sizlere kazandırmak hem de çalıştığım firmanın satışını yükseltmek. Bugün yurt dışına satış yapan bir arkadaşımız var ve her sattığından sorunsuz bir şekilde parasını almaktadır. İzmirde olan kişilerle de yüz yüze görüşebiliriz.

Emx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünler kaç TL satışı
70.000 tlden başlayıp 150.000 tlye kadar gitmektedir. Fakat bunun için maliyetini de koymalıyız, 5,000 tlyi düşünürken.