• 18-11-2009, 01:02:48
    #19
    kampanya gerçekten çok güzel
    yanlız anlamadığım şu benim. Bu güzel arkadaşımızı böyle karalayanlar sizin içinizde kanınızda bu tür bi düzenbazlık vardır diye herkesi kendinizle bir tutmayın.

    Çok güzel bir düşünce olmuş seni kutlarım arkadaşım.
  • 18-11-2009, 01:29:23
    #20
    Bu arkadaş Turkcell mi Avea mı veyahutta arçelik mi ki bir miktar bağış işin gitsin valilikten izin alsın?
    Tebrik ederim arkadaşım iyi bir düşünce. Forumdan 10-15 belkide 40-50 kişiye bağış yaptırman için kimseden izin almana gerek yok. Senin siten veya firman aracılığıyla bağış yapılmasını istememişsin, Benden 1 ay reseller alıp bedava kullanmak için bağış yapın dekont'u yollayın demişsin. Yani bağış senin adınla yapılmıyor, hiç kimseden izin almana gerek yok.

    Tekrar tebrikler..
  • 18-11-2009, 08:52:40
    #21
    MacroDestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türkiyede bir ilk tikla... 17-11-2009 22:12:20 canım sıkıldı
    Türkiyede bir ilk tikla... 17-11-2009 21:42:49 la bi dur

    sunlara bak -rep veriyorlar bide ya arkadaslar yeminle söyluyorum sizler yuzunden bu forumdanda bu meslektende bıktım ya ben kimsenin tavuguna kış bile demedim kimsenin satisini yapmadım ben burda cebime allah kuran carpsin 1 tl bile girmiyor hepsi löseve gidiyorki onuda musteri gidip elleriyle yatırıyor bu kadarda olmaz ya Ben sahsen gece rahat uyumadıgımdan böyle bir kampanya yapayım dedim ama bunlar yuzunden yapmayacakmısız bunu anladım herkese iyi aksamlar...
    Aldırmayın hocam. Onlara ne desen boş. Kimin sana rep verdiğini göremediklerinden - rep basmak kolay tabi.

    ++ Verdim.Allah Yardımcın olsun
  • 18-11-2009, 09:17:03
    #22
    DokuzTug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    istediğin rep olsun gülüm atıyorum hemen
    isletmeci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Düşünceniz için teşekkürler.Haklısınız+++
    By_Muzo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    adamın burda cebine para girmeyecek ki siz lösev in hesabına para yatıracaksınız yatırdıgını belgeleyeceksin göndereceksin alacaksın hostunu güzel çalısma olmus hocam devamını getiriniz
    EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam suc sende gelip burada konu acacağına git sitende ilanını yap ordan yap kampanyanı, burada bazı kendini bilmez abuk subuk kişilerle muhattap oluyorsun bu eksi rep verenlere hayvan desen hayvana hakaret etmiş olursun.
    MSI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sayın MacroDestek yöneticisi çok güzel bir kampanya başlatmışsınız. Umarım bu bayram müşteriniz bol olur.

    Saygılarımla.
    Aydın ÖZTOPRAK.
    Fairplayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kampanya gerçekten çok güzel
    yanlız anlamadığım şu benim. Bu güzel arkadaşımızı böyle karalayanlar sizin içinizde kanınızda bu tür bi düzenbazlık vardır diye herkesi kendinizle bir tutmayın.

    Çok güzel bir düşünce olmuş seni kutlarım arkadaşım.
    pRoFeSSioNaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu arkadaş Turkcell mi Avea mı veyahutta arçelik mi ki bir miktar bağış işin gitsin valilikten izin alsın?
    Tebrik ederim arkadaşım iyi bir düşünce. Forumdan 10-15 belkide 40-50 kişiye bağış yaptırman için kimseden izin almana gerek yok. Senin siten veya firman aracılığıyla bağış yapılmasını istememişsin, Benden 1 ay reseller alıp bedava kullanmak için bağış yapın dekont'u yollayın demişsin. Yani bağış senin adınla yapılmıyor, hiç kimseden izin almana gerek yok.

    Tekrar tebrikler..
    Anybody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aldırmayın hocam. Onlara ne desen boş. Kimin sana rep verdiğini göremediklerinden - rep basmak kolay tabi.

    ++ Verdim.Allah Yardımcın olsun

    tüm yorumlarınız için gercekten cok teşekkür ederim arkadaslar kampanya son sürat devam ediyor..
  • 18-11-2009, 09:19:30
    #23
    KORUMA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Siz bu işe iyi niyetle başlamış olabilirsiniz ancak attığınız adımlar yanlış,

    Bu çalışmayı başlatmak için öncelikler lösev den izin almanız ve yapacağınız çalışmanın izi belgesini burda belgelendirmeniz gerekirdi, Yada bulunduğunuz ilin valiliğine bu konu hakkında bilgi verip izin almanız gerekirdi ama malesef yapmadınız çünkü böyle bir düşünceniz yok yardım edeceksiniz belki ama işin içinde kendi ticaretiniz ağır bastığı için böyle hassas konunun ciddiyetini kavrayamamışınız.ayrıca sizi bu durumda birisi şikayet etse başınıza iş alacağınızı dahi düşünemiyorsunuz dahada ötesi yukarıdaki yazdıklarınıza bakıldığında hehehe gibi tutarsız efekleriniz hiç de güven vermiyor .

    Bir dahaki sefere daha mantıklı ve planlı çalışma yapmanız temennilerimizle


    Not; iki gün sonra löseve para yatırdığınızı ispat için burada ekleyeceğiniz 2-3 tane dekontta güven adına bir şeyi değiştirmez..
    birilerine bağış yapmak için yada bağış yapılmasına teşvik etmek için kimsenin kimdesen izin almasına gerek yok.
  • 18-11-2009, 10:22:28
    #24
    Çok güzel bir kampanya olmuş. Allah yardımcınız olsun. Siz aldırış etmeyin söylenen sözlere. Bazı arkadaşlar anlama zorluğu çekiyor paranın size geldiğini sanıyor galiba
  • 18-11-2009, 10:30:55
    #25
    Üyeliği durduruldu
    valla bencede en iyisi 5 -6 bin kişye ücretsiz sposnor olmaktansa en iyisi ve en akıllıcası
  • 18-11-2009, 10:46:08
    #26
    tüm yorum yapan arkadasların ellerine sağlık

    guzel yorumlarınız için teşekkür ederim
  • 18-11-2009, 14:01:12
    #27
    Üyeliği durduruldu
    Kampanya, fikir, davranış çok güzel.

    Fakat herhangi bir kurumun adını kullanarak ilgili kuruma direk dahi olsa bağış toplamak izinsiz yapılmaması gereken birşeydir. Şimdi siz diyorsunuz ki "para bizim elimize geçmiyor, direk vakfa yatırılıyor" burası güzel, herhangi bir sorun yok. Fakat siz burada ilgili vakfın adıyla firmanıza prim yapıyorsunuz, yani iş yapıyorsunuz burası yanlış.

    İzlenmesi gereken yol LÖSEV'le iletişime geçerek müsade almaktır, ki bağış toplayan bir kuruluş yaptığınız kampanyaya büyük ihtimalle izin verecektir. Hem bu tür eleştirilerin önünü kapatmış olursunuz, hem kampanyanızı olması gerektiği gibi yürütürsünüz.

    Ha oldu da Lösev buna izin vermedi, paraya daha çok ihtiyacı olan vakıflarda var örn. Nesin Vakfı, Fişek Enstitüsü mutlaka taleplerinize olumlu yanıt verecektir.

    Daha önce yaptığımız buna benzer bir kampanyayı (yani sizinki ilk değil) www.grikare.com/kampanya adresinden görebilirsiniz. Bu kampanya sözlü de olsa kaymakamlık yetkililerinden müsade alınarak gerçekleştirilmişti ve oldukça faydalı olmuştu.

    Umarım eleştirilerimden alınmazsınız, yapıcı eleştiridir.