DokuzTug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istediğin rep olsun gülüm atıyorum hemen
isletmeci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünceniz için teşekkürler.Haklısınız+++
By_Muzo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adamın burda cebine para girmeyecek ki siz lösev in hesabına para yatıracaksınız yatırdıgını belgeleyeceksin göndereceksin alacaksın hostunu güzel çalısma olmus hocam devamını getiriniz
EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam suc sende gelip burada konu acacağına git sitende ilanını yap ordan yap kampanyanı, burada bazı kendini bilmez abuk subuk kişilerle muhattap oluyorsun bu eksi rep verenlere hayvan desen hayvana hakaret etmiş olursun.
MSI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın MacroDestek yöneticisi çok güzel bir kampanya başlatmışsınız. Umarım bu bayram müşteriniz bol olur.

Saygılarımla.
Aydın ÖZTOPRAK.
Fairplayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kampanya gerçekten çok güzel
yanlız anlamadığım şu benim. Bu güzel arkadaşımızı böyle karalayanlar sizin içinizde kanınızda bu tür bi düzenbazlık vardır diye herkesi kendinizle bir tutmayın.

Çok güzel bir düşünce olmuş seni kutlarım arkadaşım.
pRoFeSSioNaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaş Turkcell mi Avea mı veyahutta arçelik mi ki bir miktar bağış işin gitsin valilikten izin alsın?
Tebrik ederim arkadaşım iyi bir düşünce. Forumdan 10-15 belkide 40-50 kişiye bağış yaptırman için kimseden izin almana gerek yok. Senin siten veya firman aracılığıyla bağış yapılmasını istememişsin, Benden 1 ay reseller alıp bedava kullanmak için bağış yapın dekont'u yollayın demişsin. Yani bağış senin adınla yapılmıyor, hiç kimseden izin almana gerek yok.

Tekrar tebrikler..
Anybody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldırmayın hocam. Onlara ne desen boş. Kimin sana rep verdiğini göremediklerinden - rep basmak kolay tabi.

++ Verdim.Allah Yardımcın olsun

tüm yorumlarınız için gercekten cok teşekkür ederim arkadaslar kampanya son sürat devam ediyor..