• 20-07-2010, 15:12:46
    #1
    Aksiyon/Satış/Kayıt (CPA)Bazlı Reklam Modeli

    "Türkiyenin Yeni Nesil İnternet Reklam Platformu" olarak kurulan www.AdWorld.com.tr başladığı günden itibaren sistemini geliştirmekte ve siz değerli reklam verenlerimizin kazançlarını artırmaya yönelik alternatif reklam modelleri üretmektedir.

    Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Affiliate Marketing ( Aksiyon/Satış/Kayıt CPA) reklam modelimiz yazılımsal olarak tamamlanmış olup sisteme dahil olacak reklam veren anlaşmalarının tamamlanması ile yayına açılacaktır.

    Sistemin en büyük özelliği gösterim/tık vb reklam işlemleri için ücret ÖDEMEZSİNİZ. Reklamı yapılan siteniz üzerinden gerçekleşen her bir işlem/satış vb aksiyon başına ücret ödersiniz. Bu şekilde Reklama yatırdığınız ücretten %100 karlı sonuç çıkarmış olacaksınız.

    AdWorld Affiliate Marketing sisteminde sizde yerinizi almak istiyorsanız lütfen şartlarımız için bizimle irtibata geçiniz.

    AdWorld Advertising Network
    http://www.adworld.com.tr
    info@adworld.com.tr
    0 224 253 95 95
  • 20-07-2010, 16:37:34
    #2
    Üyeliği durduruldu
    ayrıntılı pm istiyorum mümkünse
  • 20-07-2010, 17:00:00
    #3
    keşke PPC den doğan borçlarınızı tamamen ödemiş olsaydınız.Ondan sonra PPA ya başlasanız bir nebze daha güvenilir olarak göreblirdim sizi.
  • 20-07-2010, 17:47:21
    #4
    serkanus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    keşke PPC den doğan borçlarınızı tamamen ödemiş olsaydınız.Ondan sonra PPA ya başlasanız bir nebze daha güvenilir olarak göreblirdim sizi.
    şahsınızı tanımıyorum ve burada herhangi bir polemiğe girmek istemiyorum. fakat herkes biliyorki kurulduğumuz günden bugüne sitemizde yazan ödeme tarihlerin hak edenlerin kazançları mutlak suretle hesaplarına yatmıştır. eğer Hak ettiğiniz bi kazancınız varsa kurallara ayrıkılık nedeni ile kapatılmamışsa hesabınız , ödeme talep ettinizde ödeme süresi içersinde hesabınıza yatmadıysa lütfen e-mail adresinizi yazın sistemimizdeki kontrol edip tarafınıza bilgi vereyim ki sistemimizde hesabı aktif olupta ödemesini talep edipte ödeme gününde alamamış 1 tek kullanıcı dahi yoktur.

    Ayrıca sitemizde ticked sistemimiz ve telefon numaralarımız ofisimizde mesai saatleri içerisinde açık dileyen herkes gelebilir arıyabilir.

    Neden böyle borçlarınız ödeseydeniz söyleme ihtiyacı duyduğunuzu emin olun anlamış değilim. - rep içinde ayrıca teşekkür ederim.

    Not. yukarda yazdıklarım savunma yada forum'da etki yaratmak için değildir herhangi bir şekilde kimseyle tartışma yada yazı düellesundada bulunmıcaz konu tanıtım amaçlı reklam verenlere yönelik yazılmıştır. Yukarı yazıdada belirttiğim gibi dileyen herkes telefon yada ofisimize gelerek bizlerle görüşebilir.
  • 20-07-2010, 18:14:09
    #5
    Yukarıdaki yazıma ek olarak özellikle forum sahibinin ve yetkilileride okusun istiyorum,
    üstte borclarınızı ödeyin diyen arkadaşın sistemden hesabını çıkarttım ve kontrol ettim gerçekten ödeme almamışmı bizden diye cevabı aşağıdadır. varsayalımki hesaba geçmemiş hesap noda hata olmuş yada başka bişeyde telefon diye birşey var

    Brüt Tutar Stopaj Kesintisi Net Ödenecek Tutar Talep Tarihi Durum (?) Ödeme Tarihi
    31 $ -6,2 $ 25 02.03.2010 Ödeme Yapıldı 24-04-2010
    37 $ -7,4 $ 30 28.01.2010 Ödeme Yapıldı 25-02-2010

    bugüne kadar hakkımızda birçok şey yazıldı çizildi sesimizi çıkartmadık polemiğe girmedik bu cevabımda son kez olarak yazıyorum üstüne yazılacak şeylere cevap vermicem kesinlikle kullanmış olduğum nickide tartışmalara girmek için değil arada ticaret yapmak için kullanıyorum tanıyanlar var zaten.
  • 21-07-2010, 02:37:21
    #6
    Gün içinde telefonla beni aradı bu veya bununla çalışan bir şahsiyet.Son derece uygunsuz bir dururmda olduğum için pek bişey diyemedim.Telefonu açtım beni azarlamaya başladı.Yok efendim neden yazıyormuşum.Bir takım lüzümsuz laflar ettikten sonra karşılıklı kapattım.Sonrada zaten arama gereği duymadım .

    Sistemlerini deneme amaçlı olarak bir siteme bannerlerini koyarak kullandım.
    Hakikaten yukarıdaki gibi bir bakiye birikti.İlk ödemeyi yaptılarda .37$ dan 7$ kesinti yaparak 40tl gönderdiler bana.Yanlız ikinci ödeme kesinlikle gelmedi.Kendilerine mail falanda gönderdim diye hatırlıyorum ama cevap alamadım .Bu durumdan sonra da zaten üzerini çizdim kendi kafamda ve kullanmadım sistemlerini.Olay kısaca bu.

    Şimdi şakamısın sen arkadaşım.Sisteminde ödendi gözüküyormuş.Başlatma şimdi sisteminden.SAnki sistemini İstanbul başnoteri kontrol ediyor.Özellikle hesap giriş çıkışlarını tekrar kontrol ettim .Acaba size haksızlıkmı ettim diye .Ama yok durum aynen söylediğim gibi .İlk ödeme tamam ikincisi yok.
    Beni telefonla arayıp zevzeklik edicen yerde hesap bilgilerini kontrol edip durumu teyyit etseydin ve bir şekilde bana izah etseydin ben şuan bu mesajı yazıyor olmayacaktım.

    Polemiğe girmek istemiyorum demişsin ki zaten benim niyetimde senle polemiğe girmek değil.Adam gibi iş yapın kazanın parasını .Allah kat kat fazlasını versin.Ama telefonda atıp tutmayla olmaz.
  • 21-07-2010, 12:49:46
    #7
    hocam adamı arayıp azarlamışsınız allah bilir ofisinize gelsek döversinizde konuya açıklık getirin bende reklamınızı kullanayım ben "serkanus" u mağdur gördüm .