serkanus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke PPC den doğan borçlarınızı tamamen ödemiş olsaydınız.Ondan sonra PPA ya başlasanız bir nebze daha güvenilir olarak göreblirdim sizi.
şahsınızı tanımıyorum ve burada herhangi bir polemiğe girmek istemiyorum. fakat herkes biliyorki kurulduğumuz günden bugüne sitemizde yazan ödeme tarihlerin hak edenlerin kazançları mutlak suretle hesaplarına yatmıştır. eğer Hak ettiğiniz bi kazancınız varsa kurallara ayrıkılık nedeni ile kapatılmamışsa hesabınız , ödeme talep ettinizde ödeme süresi içersinde hesabınıza yatmadıysa lütfen e-mail adresinizi yazın sistemimizdeki kontrol edip tarafınıza bilgi vereyim ki sistemimizde hesabı aktif olupta ödemesini talep edipte ödeme gününde alamamış 1 tek kullanıcı dahi yoktur.

Ayrıca sitemizde ticked sistemimiz ve telefon numaralarımız ofisimizde mesai saatleri içerisinde açık dileyen herkes gelebilir arıyabilir.

Neden böyle borçlarınız ödeseydeniz söyleme ihtiyacı duyduğunuzu emin olun anlamış değilim. - rep içinde ayrıca teşekkür ederim.

Not. yukarda yazdıklarım savunma yada forum'da etki yaratmak için değildir herhangi bir şekilde kimseyle tartışma yada yazı düellesundada bulunmıcaz konu tanıtım amaçlı reklam verenlere yönelik yazılmıştır. Yukarı yazıdada belirttiğim gibi dileyen herkes telefon yada ofisimize gelerek bizlerle görüşebilir.