• 05-11-2021, 04:48:31
    #1
    Merhaba arkadaşlar

    Bizzat kendim denediğim ve çekim yaptığım bir bonustan sizlerde yararlanın diye bu konuyu açıyorum. Referansımı kullanarak üye olan herkese şimdiden teşekkür ederim. Takıldığınız bir yer olursa yardımcı olabilirim.

    Kazanılan 26 doları vadeli işlemlerde çevirmeniz gerekiyor. Çevirme yapınca 26 dolar sıfırlanıyor. Parayı çekmeden önce minimum bakiye olacak şekilde yatırım gerekiyor.

    Adım 1 üye olmak

    Referanslı

    Refsiz

    Adım 2 kyc doğrulama yapmak

    Adım 3 twitter bonusunu almak



    Adım 4 quizleri yapmak


    Alıntı
    What is Fiat Currency?
    1 - What entities issue fiat currencies?
    • C. Governments and Central Banks
    2 - Are fiat currencies backed by commodities like gold?
    • B. No
    3 - What is one of the disadvantages of fiat currencies?
    • A. Inflation
    4 - Select two examples of modern fiat currencies?
    • A. US Dollar
    • D. Euro
    What is Cryptocurrency?
    1 - A cryptocurrency is a form of _______ currency.
    • Digital
    2 - Cryptocurrencies are represented by:
    • C. Unique digital codes
    3 - A decentralized cryptocurrency means that it is controlled by:
    • D. None of the above
    4 - What is the most well-known cryptocurrency today?
    • B. Bitcoin
    5 - Select all the descriptions that are true about Bitcoin:
    • A. Deflationary
    • B. Limited Supply
    How Does a Cryptocurrency Work?
    1 - Which of the two options do cryptocurrencies use?
    • B. Blockchain Technology
    2 - A blockchain is:
    • A. A digital ledger or notebook
    3 - Bitcoin’s blockchain or digital ledger will record:
    • D. All of the above
    4 - Why is a blockchain secure? (choose all that apply)
    • A. It has multiple copies all over the world
    • B. It uses encryption methods
    test2
    Alıntı
    Phemex Quiz Answers! Free $10 USD! How To Buy Or Transfer Crypto on Phemex?
    iceman owns1559 görüntüleme29 Eki 2021
    Phemex $10 USD Quiz! How to buy or transfer crypto on Phemex?
    Lesson 1: Credit Cards - $2 USD
    Question 1: Does Phemex offer any options to purchase crypto with credit cards?
    Answer 1: A. Yes
    Question 2: On the Buy Crypto page, what cryptocurrency is set by default?
    Answer 2: C. BTC (bitcoin)
    Question 3: Which one of the following payment channels is NOT supported by Phemex?
    Answer 3: D. CoolCrypto
    Lesson 2: OTC/Bank Transfer - Activate Account - $2 USD
    Question 1: What does OTC stand for?
    Answer 1: A. Over-the-counter
    Question 2: What does our OTC service allow you to do?
    Answer 2: B. Purchase crypto with US Dollar bank/wire transfer
    Question 3: Which header option must you click first to find our OTC trading page?
    Answer 3: D. Buy crypto
    Question 4: Can you use our OTC services without activating your account first?
    Answer 4: B. No
    Question 5: During the activation process, individuals must select the option labeled:
    Answer 5: B. Individual
    Lesson 3: OTC/Bank Transfer - Deposit Money - $2 USD
    Question 1: Once your OTC account is enabled, you will see a BALANCE__ __MODULE on the OTC trading page
    Answer 1: BALANCE__ __MODULE
    Question 2: With your OTC trading account activated, the next step is to:
    Answer 2: B. Deposit
    Question 3: Look at the deposit instruction page below and type in the correct reference code that would need to be added to transfer as a note. ______
    Answer 3: NAEIQWH
    Question 4: Once your deposit is successful, you will see your fiat balance on the:
    Answer 4: D. OTC trading page
    Lesson 4: OTC/Bank Transfer - Purchase Crypto - $2 USD
    Question 1: With your OTC account enabled and a fiat balance available, you're ready to:
    Answer 1: C. Purchase some crypto
    Question 2: Based on the image below, how much time would you have left to click on the Buy button before the time expires, and you would have to request a new quote?
    Answer 2: 11 seconds
    Question 3: Based on the image below, how much LTC (Litecoin) did this account purchase?
    Answer 3: 3.14366319
    Lesson 5: Transfer Existing Crypto Into Phemex - $2 USD
    Question 1: If you wanted to transfer crypto to your Phemex wallet, which button would you click first?
    Answer 1: A. Deposit Button
    Question 2: On the deposit page, what's the crypto selected by default?
    Answer 2: B. BTC (bitcoin)
    Question 3: Hovering your mouse over the show QR code option will:
    Answer 3: D. Display your wallet QR code
    Question 4: If your deposit / transfer was successful, where can you see your updated crypto balance?
    Answer 4: A. The assets page
    Ödeme kanıtları

    Alıntı












    Referansların bana getirisi yok sadece %10 indirim olayından yararlanıyorum. Konuyu bu kadar kötülemeye çalışmayın. Kendi hatalarınızdan dolayı çekemiyorsunu ama ben çektim.

    Yeni resimler ekledim hala çekmediniz diye yazıp baltalama yapan olursa şikayet edeceğim.
  • 05-11-2021, 05:07:34
    #2
    sat sat sat
  • 05-11-2021, 05:46:00
    #3
    Referansınız ile üye oldum Cevaplar için teşekkür ederim başarılı
  • 05-11-2021, 06:12:12
    #4
    Mesajım dursun
  • 05-11-2021, 06:16:11
    #5
    referansınızla üye oldum. Teşekkür ederim. Twitter takip ettikten sonra kaç dakikaya hesabınıza yansıdı?
  • 05-11-2021, 06:20:03
    #6
    Melh25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    referansınızla üye oldum. Teşekkür ederim. Twitter takip ettikten sonra kaç dakikaya hesabınıza yansıdı?
    Hocam bana 3 4 saat gibi bir şey de onay geldi. Ama 24 saat olabileceği yazıyor. 12 saat sonra onaylanmazsa iletişim mailine takip, retweet ve bonus sayfalarının ekran resmi ile birlikte yazın onaylarlar.
  • 05-11-2021, 07:45:53
    #7
    Kazanılan 26 doları vadeli işlemlerde çevirmeniz gerekiyor.
    Kısmında tam olarak ne yapmamız gerekiyor hocam acaba?
  • 05-11-2021, 09:16:36
    #8
    parayı vermiyor arkadaşlar uğraşmayın boşuna


  • 05-11-2021, 12:21:05
    #9
    Böyle bir hata aliyorum ne yapmaliyim