Wertomy adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Blok3'e Hiç Şans Vermemiştim
23
●1.108
- 29-12-2025, 02:55:12insanı öyle bir bağlıyor ki şarkıları dinlemediğinde bile ağzında mırıldanıyor insanDixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-12-2025, 04:01:41https://youtu.be/dnGmLka02sI?si=DDZ9lP9-0V87oenx
https://youtu.be/7YZ2JmMUUg8?si=1mguqn_tSzf8SqOc
Sanat ve sanatçılar bunlardır.Bir gün herkes bu üstadları dinlemediği için üzülecek. Özellikle bizden sonraki nesil.Hayatın kendisi hepsi. - 29-12-2025, 04:02:02Başka zamanda tek başına ünlenmiş olsa kimse antipati duymazdı ama millet lvbel C5 gibi isimlerle aynı dönemde çıktığı için ne olursa olsun bu antipati olacak.
Spotify engelleme gibi özelliği varda saçma sapan insanları dinlemek zorunda kalıyoruz - 29-12-2025, 06:15:55Bi yerden start verildiyse Motive de şans verilebilecek isimlerden. 22 ve romantik albümü sağlamdır
- 29-12-2025, 06:23:34Blok3 severim. Hatta ilk hareketleri parçaları ve bu paylaştığınız şarkıları da severim. Yaklaşık 26 27 senedir sadece rap dinleyen birisi olarak son parçaların RAP olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
Bir dönem SEMİCENK bu rüzgarın bir kenarından tuttu. Ona söyledikleri zaman RAP yapmadığını açık açık belirtmişti. Dark Pop dediğimiz türün alt türüdür. Sadece lokalizasyondan kaynaklı olarak daha yöresel tatlar bulabildiğimiz için arabesk türüyle eşleştirebiliriz.
RAP = Ritmik Amerikan Şiiri
Ne yazık ki bu parçalar ne ritmik ne amerikan ne şiir
O yüzden RAP yapmış olması ya da RAP kültüründe olması ya da RAP kültüründen birileriyle bu işi yapmış olması bu parçaları RAP şarkısı yapmıyor.
Şarkılar güzel mi? Güzel.. Ben de dinliyor muyum? Dinliyorum.