Selamlar R10 üyeleri,
8 yıllık eşimden ayrıldım ve bunun anısına youtube için bir parça yaptım lütfen kötü yapmayın dostlar sonuçta bu işlerde profesyonel değiliz sadece bir nebze olsun kendimizi rahatlatıyoruz işte şimdiden teşekkür ederim dinleyicilere rabbim sizi sevdiğinize kavuştursun..
Youtube;
https://youtu.be/D9ZAHY_TmQI?si=5f0AFxlTwiUO7OGv
8 yıllık eşimden ayrıldım türkü yaptım...
12
●834
- 02-12-2025, 22:12:40Hocam artik troll oldugunuzu dusunmeye basladim bu 10. konunuz..
- 02-12-2025, 22:19:51Yorumları yazarken lütfen kendinizi bir nebze de olsa karşıdaki kişinin yerinde düşünerek hareket edin.
Bazen bir insanın neler yaşadığını sadece o insan bilebiliyor o yüzden empati kurmanızı rica ediyorum.
Konu sahibine gelirsek eğer; bu durumda ne olursa olsun sizinle 8 yıl geçirmiş iyi veya kötü bir süreci devam etmiş bir insanla ayrılmış olsanız bile her daim saygı ve sevgi çerçevesinde ilerleyin.
Sükûneti elden bırakmadan yolunuza devam etmek istiyorsanız edin veya tekrar bir araya gelmeye bakın.
Bu süreçlerde karşılıklı saygı ve sevgi çok önemli.
Hakkınızda hayırlısı olsun, kendinize iyi bakın.