• 12-04-2010, 09:42:45
    #1
    Merhaba arkadaşlar, Php bilgim var ortalama ve php artık heycan vermiyor Yani sınırları var, Ama programlama ile istediğim programı yazabilirim. Yani bir anlama benim istediğim şey bu. Her neyse bir kaç makale okudum çoğu kişi C # kolay olduğunu söyledi ve c ++ ile başlarsam C # 1 hafta baksam çözersin gibi yazılar vardı. İlk önce yeni başlayan kişi c ++ ilemi yoksa C # başlamalı ? + hangi editör programını kullanmalıyım ? mümkünse ö.m atarmısınız program download adresini.

    Saygılar...
  • 12-04-2010, 09:52:56
    #2
    her dilde biraz ögrenip şunu biliyorum demek olmaz ucsuz bucaksız birşeydir programlama dilleri yani post get ile çek filitrele veritabanına kaydet felan ile php ögrenilmiyor bir kaç kaliteli script yaz ondan sonra başka dillere geç birde hiç bir programlama mantıgın yokken c++ a başlamak sadece zaman kaybı önce tam anlamıyla php yi ögren daha sonradan başka dillere yönelirsin.
  • 12-04-2010, 10:06:13
    #3
    C# güzel yanlız biraz sunucu gereksinimleri biraz pahalı.Php sanki daha cazip gibi geliyor bana.
  • 13-04-2010, 14:37:17
    #4
    C# ı bir haftada öğrenirsin diyenlere cevap vereyim ;
    herhangi bir eğitim kurumunda neden Programlama Eğitimleri min 300 Saat o zaman
    Arkadaşlar tamam programlama basit ama mantıgını az çok bilirseniz oturur sytanxlarına bakarsınız birşeyler yaparsınız yada nasıl yapılabileceğini söylersiniz ama 1 haftada öğrenilecek kadar basit değil

    PHP biliyorsan C yada C++'ı öğrenmen konusunda problemin olacağını sanmam ama öğrendiğin dil ile neler yapmak istediğini düşünmen gerek..
  • 13-04-2010, 17:05:49
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bende senin gibiydim php ile başladım üniversitedede C# ile devam ettim eğer 1dil öğrenirsen bundan sonra diğer dilleride öğrenmenin zor olmayacağını kanaatindeyim.Kafanda algoritma yapısı oturduktan sonra tüm dilleri öğrenebilirsin.

    Bir dil konusunda tecrübe edinmek önemli bence buda zamanla olucak bişey imzamdaki sitede kendi ders notlarımı örnek notlarımı paylaştığım C# sitesi var faydalanabilirsin.

    C# ,C ve C++ a göre öğrenmesi daha basit bir dildir ama sen php biliyorum demişsin C tabanlı bir dili biliyosun bu durumda kullanıp görmen taraftarıyım..ama benim önerim C# olurdu
  • 17-04-2010, 05:50:25
    #6
    Hangi editör programını önerirsiniz
  • 17-04-2010, 12:32:17
    #7
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Visual Studio 2008 yada 2010 , ücretsiz olarakta c# express edition ile başlıyabilirsin

    http://www.microsoft.com/express/Downloads/