Eğitim veya ticaret amacı olmayan, Sıfırdan .NET 8 / C# ile açık kaynaklı bir ECU Tuning & Canlı Telemetri yazılımı geliştirdim.
Proje an itibariyle 32.000 satır kodu aştı. Ticari rakiplerinin (Crome, Hondata vb.) eski teknolojilerini bir kenara bırakıp tamamen modern GDI+ çizim motorları ve donanım iletişim arayüzleriyle (OBD1, OBD2, CH341A eprom okuyucu) arabayla direkt haberleşen bir yapı kurmaya çalıştım.
Projenin bazı özellikleri şunlar:
- Doğrudan donanım seviyesinde 0x43/0x44 Hex paket enjeksiyonları ile OBD okuma/yazma, hata kodlarını silme.
- Rom düzeyinde dinamik VTEC ve Kesici ayarı gibi bypass kurguları.
GitHub Depo Linkim: 👉 https://github.com/gecekusu1979/honda(depoyu inceleyebilir veya konunun altına değerli yorumlarını bırakabilir. Yıldız bırakmanız da ayrıca beni mutlu eder)
Performans optimizasyonları veya C# masaüstü yazılımlarla ilgili aranızda tavsiye vermek isteyen olursa tüm eleştirilere açığım. Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkür ederim
