• 06-04-2016, 10:30:59
    #1
    Merhabalar; Beylikdüzü ve civarında ikamet eden c# ve java yı iyi derecede bilen yaptığı projeleri örnek olarak gösterebilecek tercihen html ve delphi bilen bay bayan tam zamanlı yazılımcılar arıyoruz.
  • 06-04-2016, 13:08:21
    #2
    c# i ve java yi iyi bilecek ve ayri olarak da html,delphi bilen mi ariyorsunuz yoksa hepsini bilen mi.. Eger hepsini bilen varsa avrupa'ya gelsin harcanmasin turkiyede 40 bin tl den asagi maas almaz.

    Is ilaniniza gelince, yazilimdan cok anlamadiginiz belli. Bir insan iyi derecede java ya da c# bilemez. Bir konuda uzmanlasmak yillar alir ve bir alanda uzmanlasilir. Ben c# da yazabilirim, java da yazabilirim ama java yi iyi bilmem. Her kim ikisini de cok iyi biliyorum diyorsa yalan soyluyordur. Cunku bu diller sabit diller degil, surekli gelisen seyler ve tum teknolojileri takip etmek mumkun degildir. Hepsinden azar azar bilirsin bu ayri bir sey ama iyi bilmek mumkun degildir.

    Size nacizane bir tavsiyem var. iyi derecede C# ya da java bilen eleman ariyoruz derseniz daha mantikli olur. Html'nin bilinecek bir tarafi yok bunun yerine asp.net/asp.net mvc gibi bir teknoloji eklemeniz daha mantikli olur. Delphi tarafina gelirsek, delphi yazan adam bulmak bile artik cok cok zor, cok spesifik projeler yoksa delphiyi listeden silin, cunku delphi coktan miadini doldurmus bir dil..

    Simdi vasiflar konusunda yardimci olmami istiyorsaniz ve elman bulma konusunda da bana pm atabilirsiniz.
  • 06-04-2016, 18:20:38
    #3
    Müsait olduğunuz bir zaman şirketinize gelip bir çayınızı içmek isterim.
  • 07-04-2016, 15:03:28
    #4
    ertan2002 hocam bende yazılıcıyım ayrı ayrı istiyoruz ama c# and java birlikte html or delphi şeklinde delphi ye gelince piyasada az bilen olduğu kesin ama miadı konusunda yanılıyorsunuz... şuan küllerinden doğuyor.

    Piyasada yazılımcıyım diye geçinenlerin çoğuda bize toslamıştır. ben biliyorum hocama ama Avrupa meraklısı da değilim gidesim yok Merak Etmeyin Türkiyedekiler harcanmıyor Bu Avrupa hayranlığını da bırakın artık onlar 70 li 80 li yıllarda kaldı.
  • 22-04-2016, 14:08:05
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    eğer şirketseniz 1 aya kadar bulamazsanız yanınıza uğramak isterim.