Birçok kişiyi bu işle uğraşırken görüyorum, uzun süredir takip ediyorum. Başlamak nasip olmadı. Birçok kişi işin öldüğünü söylüyor.
Anladığım mantık Pinterest üzerinden yabancı içerikli sitemize hit sağlıyarak gelir elde ediyoruz, fakat spam algılandığı için Adsense hesapları kapatılıyor ve ödeme yapılmıyor.
Bende bi başlamak istiyorum, en azından küçük denemeler yapmak istiyorum. İşin öldüğü söylendiği için kitlere parada vermek istemiyorum. Ücretsiz olarak bana bilgi verebilecek kişiler var mı?
Öğrenmek istediğim şeyler:
Hangi konuda yabancı içerikler eklemeliyim?
Hangi WordPress temasını, eklentilerini kullanmalıyım?
Pinterest'i manuel olarak mı kontrol etmeliyim?
İşin başka ayrıntıları var mı, doğru mu biliyorum?
Pinterest Hakkında
8
●310
- 14-03-2020, 23:06:47Sana eğitim kelime satmaya çalışanlar olacak, itibar etme. Modası geçmiş kelimeleri, işini bitirenler sana iteleyecek. Eğitim diye aldığın videolar 1 sene öncesinin taktikleri olacak. Teknik bilgin hiç yok zayıfsan bulaşma. Çöpe atacak 2 bin tl n varsa gir başlamak için. Kervan yolda düzülür mantığı MAALESEF bu olayda var. Az buçuk meraklıysan ve hevesli isen 15 güne çözersin.
- 14-03-2020, 23:09:09Herşey hazır, başlamak içinde hevesliyim. Bi kaç şey öğreneyim diye açtım konuyu. İngilizce site açmak sıkıntı sadece.Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 yıllık reseller hazır, .com onaylı Adsense hazır. Uzun süredir kullandığım Pinterest hesaplarıda bekliyor.
- 14-03-2020, 23:22:46kendi deneyimimi aktarayım.
buradan bir arkadaştan yüz yüze eğitim alarak geçen yıl ocak ayında başlamıştım. Öncesinde sizin gibi 2-3 aydır forumu takip ediyor araştırıyordum ama karmaşık geliyordu. O yüz yüze eğitimde bir çok şeyi tam olarak anladım. Eğitim veren arkadaş kısa sürede-3 gün içinde- az da olsa hitlenme garantisi de veriyordu, dediği gibi de oldu. Yani burada kimden nasıl eğitim alacağınız çok önemli.
Başlangıcı böyle yaptıktan sonra yani ana mantığı tam olarak alıp araştırmalar yaptım, üstüne ekleyerek ilerledim, forumdan bir çok konuda alım yaptım, çoğu alımdan bir şeyler öğrendim/elde ettim bazılarından hiçbir şey.. derken ilk kazancımı adsenseden 4.ay çekmiştim. Çok güzel bir duyguydu
sonra kazanç 5. ayda 2 katına , 6. ayda 3 katına çıkmıştı ve 7.ayda 4 katı.. hepsini de çektim.fakat ağustosta büyük kıyım yapıldı. zaten olay spam olduğundan bunu her daim beklemek lazım. o zamana kadar ki kazancımla üniversiteden kalan burs kredisini ödemiş ve tatilimi de ekonomik kaygı gütmeden yapmıştım.
bu büyük ağustos banından sonra bir çok araştırma, taktik, kelime ne varsa aldım ama işe yarayan çıkmadı. usandım bıraktım. 1-1.5 ay hiç ilgilenmedim. sonra sıkıntıdan tekrar farklı yollardan denedim. şu an yine kazanıyorum ve o tecrübeler ışığında daha sağlam ilerliyorum. tabi yine de sektör spam olduğundan garanti olarak görmeden..
eğitim veya başka bir şey alacaksanız süslü yorumlara çok aldırmayın, alan kişilere mesaj atarak memnun kalıp kalmadığını sorabilirsiniz, haricinde kanıtı olan eğitimler veya satışlar alın ve unutmamalı ki işe yarayan bir şey ucuza satılmaz.
iyi forumlar. - 14-03-2020, 23:36:44Kurulum kısmına başlangıçta bu işi profesyonel olarak yapanlar var onlara kurdur yoksa Adsense'i de reselleri de patlatırsın (Sunucu IP ban). İlk başta domaini banlatırsan pinterestten. (Domain ban), hesapların banlanır ileri seviyede hata yaparsan. @blueangel; a bir danış derim öneririm. Ben kendisiyle çalıştım.ServetReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-03-2020, 23:51:41Parayı ayarlayıp, bi kaç güne sizden alacağım.blueangel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-03-2020, 00:18:52Siz yazın, hallederizServetReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücreti sonrada gönderirsiniz.