kendi deneyimimi aktarayım.
buradan bir arkadaştan yüz yüze eğitim alarak geçen yıl ocak ayında başlamıştım. Öncesinde sizin gibi 2-3 aydır forumu takip ediyor araştırıyordum ama karmaşık geliyordu. O yüz yüze eğitimde bir çok şeyi tam olarak anladım. Eğitim veren arkadaş kısa sürede-3 gün içinde- az da olsa hitlenme garantisi de veriyordu, dediği gibi de oldu. Yani burada kimden nasıl eğitim alacağınız çok önemli.
Başlangıcı böyle yaptıktan sonra yani ana mantığı tam olarak alıp araştırmalar yaptım, üstüne ekleyerek ilerledim, forumdan bir çok konuda alım yaptım, çoğu alımdan bir şeyler öğrendim/elde ettim bazılarından hiçbir şey.. derken ilk kazancımı adsenseden 4.ay çekmiştim. Çok güzel bir duyguydu
sonra kazanç 5. ayda 2 katına , 6. ayda 3 katına çıkmıştı ve 7.ayda 4 katı.. hepsini de çektim.fakat ağustosta büyük kıyım yapıldı. zaten olay spam olduğundan bunu her daim beklemek lazım. o zamana kadar ki kazancımla üniversiteden kalan burs kredisini ödemiş ve tatilimi de ekonomik kaygı gütmeden yapmıştım.
bu büyük ağustos banından sonra bir çok araştırma, taktik, kelime ne varsa aldım ama işe yarayan çıkmadı. usandım bıraktım. 1-1.5 ay hiç ilgilenmedim. sonra sıkıntıdan tekrar farklı yollardan denedim. şu an yine kazanıyorum ve o tecrübeler ışığında daha sağlam ilerliyorum. tabi yine de sektör spam olduğundan garanti olarak görmeden..
eğitim veya başka bir şey alacaksanız süslü yorumlara çok aldırmayın, alan kişilere mesaj atarak memnun kalıp kalmadığını sorabilirsiniz, haricinde kanıtı olan eğitimler veya satışlar alın ve unutmamalı ki işe yarayan bir şey ucuza satılmaz.
iyi forumlar.