üyelik - aktif pasif - gruplandırma
26
●1.816
- 09-12-2009, 11:16:38Üyeliği durdurulduvideo ders şeklinde olmayacaksa bence anlami yok. düz kodlardan anlayan herkes kendi kendine çözebiliyor zaten
- 09-12-2009, 11:36:01Üyeliği durdurulduHazır yapılmış uygulamanın faydası olmaz, adam onu açar bakar durur bu nedir? niye böyledir? diye 2 saat kafası karışır sonra siler atar. Bir şeyi anlatmak lazım öğretmek için. Ayrıca emekleriniz için teşekkürler
- 09-12-2009, 11:59:57Kurs farklı internette yayınlanan video dersleri farklı. Kurs'da anlamadıgın yerleri sorabilirsin ama videolarda bu şansın yok. Kursların avantajları çok.
Tercih meselesi bu tabi. ben durup 10 satırlık kod için 20 dakika video izleyecegime direk kodları okumayı tercih ederim. Tabi bu sadece php için geçerli yani görsel olmayan programlama dilleri için. Flash gibi programların anlatımları video olursa daha iyi olur. - 09-12-2009, 12:05:05Php yi veya programlama mantıgını kavramadıgınız surece kodları ne kdr ıncelerseniz inceleyin faydalı olacagını sanmıyorum, videoda takıldıgın yerı sorma sansın yok ama hiç olmazsa eğitmen anlatırken detaylı anlatmışsa güzel ve basit örnekler vermişse zaten kavrarsın düşüncesindeyim.
- 09-12-2009, 12:22:38Üyeliği durduruldubilinmeyen, anlatılmamış, öğretilmemiş işlev, fonksiyon, kodlar incelenerek nasıl anlaşılabilecek? setcookie() fonksiyonunun ne işe yaradıgını bilmeyen birisi bu nedir ben bunu nasıl kullanacağım diye merak etmeyecekmi ?Mike adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-12-2009, 12:42:35Sadece kodlara bakarak analyabilen adam zaten ders aramaz girer www.php.net sitesine bulur fonksiyonu oradaki bir çok örnekten birini inceler,uygular sorunu çözer.

Ayrıca ortada hiç bir şey yokken konu açılmasıda bana saçma geldi. Tamamen gelecek zaman fiilleri kullanılmış. Keşke şu zaman şunları analtacağım diye konu açmak yerine dersleri anlatıp buraya koysaydınız.
