sXe hakkında
11
●1.160
- 09-02-2013, 16:53:17Arkadaşlar bildiğiniz üzere internet üstünden Counter Strike oynamak için bu programı yüklemek zorundayız.Güya program oyunda hile yapılmasını engelliyormuş ama öyle değil işte.Bu program bilgisayarınıza malware indiriyor.Zaten en son baktım msconfig'e kafasına göre bi program eklemiş.Birde bunu yükledikten "mygamearea" diye bi sürü server geldi oyunun ana menüsüne falan bile geldi.Bu programı yükledikten sonra oyunu botlarla bile oynayamıyorsunuz.Zaten en son tutupta internet exlorer'a toolbar kurmaya kalkınca sildim gitti programı.Gerçi hiç bi işide yaramıyordu millet hilenin kralını yapıyordu.Size tavsiyem sizde silin bu programı.Bunları yapan program yarın öbür gün bilgisayardaki banka kredi kartı şifrelerini ve diğer şifreleri başkalarına iletmeyeceği ne malum ?
- 09-02-2013, 18:28:24Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.bunun sxe ile alakası nedir? sxeyi gidip mygamearea dan indirirseniz tabiki msconfig e birsürü şey yükler, mygamearea diye serverda yükler.
www.sxe-injected.com dan sxe indirmek varken neden başka yerlerden uğraşıp birde üstüne sxeye kabahat bulursunuz anlamam
kendi siteme bile dosya indirip yüklemiyorum direk orjinal site linkini koydum.
- 09-02-2013, 19:01:05Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Maalesef Türkiye'deki bir çok cs hosting firması serverlist,sxe vb. gibi kullanıcılarına indirilmesi gereken programları değiştiriyor.FrankMalkovski adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-02-2013, 21:05:35Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.www.csoyuncu.com/sxe.zip indir kafan rahat etsin.
- 10-02-2013, 04:36:15Üyeliği durdurulduBu tür yerler değiştiriyor haklısınızZendorx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-02-2013, 17:21:26Zaten programları resmi sitesinden indirmeniz gerekir. İndirdiğiniz dosyaları kolayca taratmak için: Virus Total uploader programını kurun, yeni bir program indirdiğinizde dosyanın üzerine sağ tık, gönder, virus total dediğinizde program upload ediliyor ya da daha önceki tarama raporu karşınıza geliyor.
- 10-02-2013, 23:14:18Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 11-02-2013, 01:52:24Üyeliği durdurulduVe onurun şakşakcısı da burdaXrouRamein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi siteme bile dosya indirip yüklemiyorum direk orjinal site linkini koydum.