• 07-10-2009, 22:39:57
    #1
    Merhaba,

    Biliyorsunuz maç botu adını verdiğimiz eklentimiz piyasada epeyce kullanılmaya başlandı hatta spekülasyonlara bile yol açtı (çaldılarrrrrrr,hırladılarrr gibisinden)

    Bu tarz lakırtılara hiç girmeden yeni geliştirdiğimiz sistemi sizlere taktim etmek istiyorum.

    Müşterilerimden aldığım yoğun şikayet buna bir çözüm bulmaya sürükledi bizi.
    Son zamanlarda maç esnasında takımlar round değişirken birbirleri arasında çıkan "hileydi,küfürdü" gibi olumsuzlukların gerek turnuva düzenleyen müşterilerim gerekse maç yapan müşterilerimce dile getirildi.
    Bizde ufak bir önlem aldık.

    !gl 
    !lock
    !unlock
    Kısaca açıklayacak olursak;

    !gl: Takımlar ilk 15 round için maça başladıklarında sunucu admini tarafından !gl yazıldığında 14 rakamına gelince tüm takımı uyarmakta (son round.bu round dan sonra takımlar otomatik değişecektir)ve takımları otomatik değiştirmektedir.

    !lock: Takımların ölen playerları round bitmeden karşı takıma geçip tahrik,küfür gibi gereksiz tavırlarını önler ve round bitimine kadar takım değiştirmeyi kilitler.

    !unlock: Takımların istediği an takım değiştirmelerine olanak verir.

    İyi forumlar.
  • 08-10-2009, 04:03:40
    #2
    tebrikler ve başarılar oyuntech
  • 08-10-2009, 19:07:49
    #3
    Teşekkürler