• 22-02-2026, 12:41:33
    #1
    Arkadaşlar oyun konsolu almayı düşünüyorum fakat ps5 mi xbox mu alayım bilemedim sürekli oyun oynayan birisi değilim arada sırada oyun oynamak istiyorum hangisini almak daha mantıklı olur yardımlarınızı bekliyorum
  • 22-02-2026, 12:44:55
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Hocam xbox'ı android, playstation'u da apple gibi düşünebilirsiniz.
    Para sıkıntı değil diyorsanız playstation, ama benim işimi her türlü görsün şekil şükül önemli değil diyorsan xbox.
    Ben xbox aldım pişman değilim.
    Playstation da herşey ekstra para.
  • 22-02-2026, 12:46:18
    #3
    donanim.net
    Eğer elinizde hali hazırda PS oyunları yoksa XBox tercih etmelisiniz. En azından GamePass gibi bir nimet var. Zam gelmiş olsa bile yüzlerce oyun içeriyor. Onu da geçtim mağazası çok daha ucuz.
  • 22-02-2026, 12:47:50
    #4
    MevLut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğer elinizde hali hazırda PS oyunları yoksa XBox tercih etmelisiniz. En azından GamePass gibi bir nimet var. Zam gelmiş olsa bile yüzlerce oyun içeriyor. Onu da geçtim mağazası çok daha ucuz.
    Aylık abonelik aldığımda oyun almak için ekstra ödeme yapmam gerekiyor mu
  • 22-02-2026, 12:50:16
    #5
    donanim.net
    DenGe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aylık abonelik aldığımda oyun almak için ekstra ödeme yapmam gerekiyor mu
    https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass

    Burada yer alan paketlere ait belirli oyunları kapsıyor. En yüksek pakette tüm oyunlar var.
    Bunların yanında PS mağazasında 4K fiyatı olan oyun burada 1.5K falan.
  • 22-02-2026, 13:03:28
    #6
    burada oynamak istediğiniz oyunlarda onemli. Microsoft tarafı xbox özel oyunlarını ps'e getirmeye başladı ama ps tarafında öyle bir durum yok. God of war gibi ps özel oyunları istiyorsanız mecburen ps alacaksınız.
    Abonelik sistemi ps tarafındada var oranında kutuphanesınde güzel oyunlar var. Xbox tarafındaki abonelik sisteminin fiyatları eskiden ucuzdu o paraya güzeldi ama suan tüm oyunlara erişmek için ultimate paketi almalısınız o da aylık 800 lira gibi bir rakama geliyor.
    Öyle çok kalite aramıyorum maksat zaman geçireyim diyorsanızda(Mesela ben öyle fps değeri kalite cok aramam arada oynumu oynar cıkarım) cok para vermeden series s alın geçin arada oyununuzu oynarsınız(ama gta6 cıkınca ne olur bu bılmıyorum özellikle 6 bekliyorsanız)