saytuc adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Cs 1.6 sağlam cfg si olan var mı ?
13
●270
- 19-08-2025, 17:09:03Mertlik bozuldu diye bir şey yok?Cfg hile değil sonuçta kişinin kendine göre yaptığı ayarlar cfg dosyasının herkes bunu kendi oynayisina göre ayarlayabilir birinin hakkı var bu ayarları yapmaya diğerinin hakkı yok değil ben sensitivity 3 te oynarım başkası 5 te oynar bunun gibi.Bi çifte standart yok isteyen istedigi ayarı girer cfgye istemezse girmez.Yani alakasız.
- 19-08-2025, 20:29:27aim cfg istemiyorum strafe iyileştirmek için cfg istiyorum herkes yanlıs anlamısbrown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-08-2025, 02:55:58Ben kendi CFG'mi oluşturmuştum, benim kullanım alanım : "SG551 - AUG" bu silahlar da profesyonelim, bu çapta kendimi geliştirmiş ve de dosyamı da ona göre ayarlamıştım. Ha! Bir de otomatik tuş bind'lemesi ile silah almada ayarlıydı.
Hocam bir site vardı, tam aklımda değil de, kendine özel CFG dosyası oluşturmanı sağlıyordu.
heyt eski günler